Hamile Kadın Jandarma Tarafından Botla Kurtarıldı - Son Dakika
Güncel

Hamile Kadın Jandarma Tarafından Botla Kurtarıldı

Hamile Kadın Jandarma Tarafından Botla Kurtarıldı

Van'da jandarma, baraj sularının yükselmesi ardından evinde mahsur kalan hamile kadını botla evinden alıp sağlık ekiplerine ulaştırdı.

31.05.2015 10:34  Güncelleme: 11:19
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Van'ın Muradiye İlçesi Güllüçimen Mahallesi'nde baraj sularının yükselmesi ardından evinde mahsur kalan hamile bir kadın jandarma tarafından botla evinden alınıp sağlık ekiplerine ulaştırıldı.

SULAR YÜKSELDİ ÇARESİZ KALDI

Muradiye'ye 30 kilometre uzaklıktaki Güllüçimen Mahallesi'nde yağışlarla birlikte Morgedik Barajı'nın suları yükseldi. Birçok evde çok sayıda kişi mahsur kalırken, aniden rahatsızlanan hamile bir kadın da mahsur kaldığı evinden jandarmanın botuyla alınarak hastaneye yetiştirildi.

JANDARMADAN YARDIM İSTENDİ

8 aylık hamile Canan Sarı rahatsızlanınca yakınları ilk olarak 112 acil servise haber verdi. Mahalleye gelen sağlık ekipleri sular arasında kalan Canan Sarı'nın evine ulaşamayınca bu kez jandarmadan yardım istendi.

BOTLA OPERASYON

Kısa süre sonra mahalleye gelen jandarma, botla Canan Sarı'yı evinden alıp hazır bekleyen ambulansa ulaştırdı. Burada ilk müdahalesi yapılan Sarı, daha sonra Muradiye Devlet Hastanesi'ne götürülerek tedavi altına alındı. Bu arada suların yükselmesi sonrası mahsur kalan bazı kişiler de yine jandarma tarafından botlarla alınıp karşıya taşındı.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamile Kadın Jandarma Tarafından Botla Kurtarıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (3)

  • cCc: Taşladıkları jandarmaya muhtaç kalıyolar Allahım büyüksün 10 2 Yanıtla
  • mardinli: van depreminden sonra devlet yeni van inşa etti sonuç oylar pkk ya 2 0 Yanıtla
  • isimsiz: Hdpli deyip insanları ayirmayin orda ki bütün insanların tanıtım hepsi senelerce AKP te oy verdiler sonuç ne oldu 0 0 Yanıtla

Advertisement