Hamilelik İçin En Uygun Dönem Hangisi? - Son Dakika
Kadın

Hamilelik İçin En Uygun Dönem Hangisi?

Hamilelik İçin En Uygun Dönem Hangisi?

Çocuk sahibi olmak için sadece karar vermek yetmez. Sizin için en verimli dönemi tespit etmeniz önemlidir.

04.11.2011 15:44  Güncelleme: 15:56
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gebeliğin ilk koşulu olan ovülasyon döneminizi iyi tespit etmeniz şart. Peki, yumurtlama günlerinizi biliyor musunuz? Yüzde 99'un üzerinde kesin sonuç veren Predictor Ovülasyon Testi ile hamile kalmaya en elverişli zamanınızı evinizin konforunda test edebilirsiniz!

Çocuk sahibi olmaya karar vermek bir kadın için hayatının dönüm noktalarından biridir. Ancak iş, çoğu zaman karar vermekle bitmez. Gebeliğin ilk koşulu olan ovülasyon (yumurta hücresinin yumurtalıktan serbest kalması) ayda sadece 1 kez gerçekleşir. Bu zamanı doğru tespit etmek ise gebe kalmayı kolaylaştırıcı en önemli unsurdur.

Dünyanın ilk gebelik testi markası Predictor'un geliştirdiği Ovülasyon Testi, yumurtlama dönemini (hamile kalmaya en elverişli 2 günü) tespit etmeyi sağlar. Artık hamile kalmak için en doğru zamanı evinizin konforunda, çok daha hızlı ve kolay yoldan tespit edebilirsiniz…

Yüzde 99 Kesin Sonuç

Yüzde 99'un üzerinde kesin sonuç verdiği laboratuar testleriyle kanıtlanan Predictor Ovülasyon Testi, Luteinizan hormonunun (LH) kısa ve ani yükselmesini tespit eder. LH-piki olarak tanımlanan bu yükselmenin ardından ovülasyon gerçekleşir. Ovülasyon ayda 1 kez gerçekleştiği ve sadece 24 saat sürdüğü için bu periyodu saptamak özellikle önemlidir.

Predictor Hakkında

Dünyada 40 yıldır piyasada olan Predictor, yapılan klinik testler sonucu yüzde 99 oranında doğru sonuçlar veriyor. Predictor, Türkiye'ye sağlık ürünleri ve OTC sektöründe dünyanın en büyük üretici firmalarından biri olan Belçikalı Omega Pharma tarafından getiriliyor.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Kadın Hamilelik İçin En Uygun Dönem Hangisi? - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement