Hamit Altıntop, Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika
Spor

Hamit Altıntop, Galatasaray'dan Ayrılıyor

Hamit Altıntop, Galatasaray\'dan Ayrılıyor

Sezon sonunda Galatasaray'la olan sözleşmesi bitecek olan Hamit Altıntop, Almanya, ABD ya da Katar'ın yolunu tuacak.

02.11.2015 15:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

2012/ 2013 sezonu başında 3,5 milyon euroya dünya devi Real Madrid'den Galatasaray'a çok büyük beklentilerle transfer olan özellikle sakatlıklar sebebiyle bir türlü istikrarlı performans yakalayamayan Hamit Altıntop yol ayrımında.

FENER'İ DEĞİL GALATASARAY'I SEÇMİŞTİ

Geldiği dönemde Fenerbahçe'yle de adı anılan ancak Real Madrid'in bonservis bedeli istemesi ve Sarı Lacivertliler'in vazgeçmesi sonucu Galatasaray'a imza atan Hamit için "Şampiyonu belirleyecek oyuncu" yorumu yapılıyordu.

SAKATLIKLAR PEŞİNİ BIRAKMADI

2012/2013 sezonunda Galatasaray'ın özellikle Şampiyonlar Ligi maçlarında tecrübesinde çokça yararlandığı Hamit, Schalke deplasmanında attığı golle de takımının turu geçmesinde büyük pay sahibi olmuştu. O dönem düzenli forma giymesine rağmen, sakatlık belasından bir türlü kurtulamayan yıldız oyuncu birçok kez diz, kalça ve adale sakatlıkları yaşadı. Geçirdiği sakatlıkların ciddi olması onu takımdan uzaklaştırıken bir süre sonra adeta formayı unutan Hamit Altıntop'un aldığı ücret ise hep tartışma konusu oldu.

MAAŞI ÇOK KONUŞULDU

İlk iki sezon 2.9 milyon euro, geçen sezon ve bu sezon da 2.75 milyon euro garanti ücret alan 34 yaşındaki oyunucunun maç başı ücretleriyle beraber Galatasaray'a toplam maliyeti 11.3 milyon euro oldu.Sarı Kırmızılılar, bu Haziran ayında sözleşmesi bitecek oyuncudan bonservis bedeli kazanmayı da hedefliyor.

3 ÜLKE PEŞİNDE

Sezon sonunda sezöleşmesi sona erecek oyuncunun Almanya, ABD ya da Katar yolcusu olabileceği iddia ediliyor. Ayrıca Halil Altıntop'un formasını giydiği Augsburg, Hamit Altıntop'u sezon kadrosuna katmak istiyor.

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamit Altıntop, Galatasaray'dan Ayrılıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • erhan: üzerine para verip,yol ve yemek masraflarıyla birlikte sepetleyin. 9 0 Yanıtla
  • ....: bu adam buraya tedavi ve istirhat icin gelmis sanki 8 0 Yanıtla
  • lolikli: çok çirkin be abi 3 0 Yanıtla
  • addo keles : Turkiyeye geldin bol bol yattin. Hamit efendi aldigin para karasiligi ne verdin GSya. Riskimiz buysa hayir mi diyelim demesini biliyorsun spor muhaberini. Uckagitci seniii 1 0 Yanıtla

Advertisement