Hamit Altıntop: Özgüvenimiz Yok - Son Dakika
Spor

Hamit Altıntop: Özgüvenimiz Yok

Hamit Altıntop: Özgüvenimiz Yok

Hamit Altıntop, Galatasaray'ın Kasımpaşa galibiyeti sonrası sarı kırmızılı takımla ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

31.10.2014 23:17
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Takımın kendine olan güvenini kaybettiğini vurgulayan milli oyuncu "Şimdi lideriz ama oynadığımız futboldan memnun değiliz. Özgüvenimiz yok. Böyle olunca yeteneğinizi yüzde yüz ortaya koyamıyorsunuz. Bu bir futbolcu için çok kötü bir şey." ifadelerini kullandı.

İlk yarıda iyi oynayamadıklarını söyleyen Hamit "İlk bölümde daha çok rakibi durdurmaya çalıştık. Kötü bir gol yedik. İkinci yarıda çok daha iyi oynadık. Son ana kadar mücadele edince sonuç da geldi. Önce sonuçlara bakacağız. Sonra umuyorum oyun da düzelecektir." dedi.

Takımın yaşadığı düşüşle ilgili olarak herkesin hatayı kendinde araması gerektiğinin altını çizen sarı kırmızılı oyuncu "Bazı şeylere müdahale edemiyorsunuz ama öyle bir noktaya geldik ki hatanın hepimizde olduğunu görebiliyoruz. Hepimiz öz eleştiri yapmalı ve kendimize gelmeliyiz. Hedefimiz şampiyonluk ve bu uzun bir yol. Her gün çalışarak ve birbirimize destek çıkarak ilerlemeliyiz. Taraftarlarımıza da çok ihtiyacımız var. İkinci devredeki duruşla şampiyon olacağımıza inanıyorum." sözlerine yer verdi.

Hamit Altıntop son olarak " Kasımpaşa'yı da çok abartmamak lazım. Kasımpaşa diğer maçlarda daha kopuk kopuk oynuyordu. Bugün ise daha derli toplu, takım halinde oynadılar. Bu beni şaşırttı." açıklamasında bulundu.

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamit Altıntop: Özgüvenimiz Yok - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement