Hamit Altıntop: Sadece Para Verdiler - Son Dakika
Spor

Hamit Altıntop: Sadece Para Verdiler

Hamit Altıntop: Sadece Para Verdiler

Milli futbolcu, farklı kaybedilen Brezilya maçı sonrası bir kez daha çarpıcı açıklamalarda bulundu.

13.11.2014 10:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türkiye'nin Brezilya ile oynadığı ve 4-0 kaybettiği hazırlık maçından sonra açıklamalarda bulunan Hamit Altıntop bir kez daha ilginç tespitlerde bulundu.

Gerek Milli Takım gerekse Galatasaray kariyerinde maç sonrası yaptığı açıklamalardaki tespitleri ile dikkat çeken Hamit Altıntop, Brezilya maçında kendilerini yuhalayan taraftarlardan kulüp başkanlarına kadar çeşitli eleştirilerde bulundu.

Hamit, karşılaşma sonrası basın mensuplarına yaptığı açıklamada "Türk futbolunun şu an içinde bulunduğu durum bu milli takıma da yansıyor. Öncelikle yetersiz olduğumuzu kabul etmemiz gerekiyor. Sonra da bu durumu düzeltmek için gerekli analizleri yapıp işleri yoluna koymak için kollarımızı sıvamalıyz." dedi.

"SADECE PARA VERMEK YETERLİ DEĞİL"

Taraftarların Milli Takım'ı yuhalamasına da değinen tecrübeli oyuncu, "20 yaşındaki yavrumuzu ıslıklamak bize hiçbir şekilde yardımcı olmaz. Bütün kulüp başkanları, yönetimdeki insanlar kendilerini sorgulamaları lazım. Futbol içinde olduklarında futbol için ne yaptılar? Sadece para vermek yeterli değil. Önemli olan doğruları yapmak." ifadelerini kullandı.

Ödüllü EURO 2016 Fantezi Futbol oyununu oynamak için tıklayın!

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hamit Altıntop: Sadece Para Verdiler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement