Hamit: Herkesi Vicdanıyla Baş Başa Bırakıyorum - Son Dakika
Spor

Hamit: Herkesi Vicdanıyla Baş Başa Bırakıyorum

Galatasaraylı futbolcu, Dortmund maçı sırasında tribündeki olayları değerlendirirken "Böyle olaylar hiç yakışmıyor. Herkesi kendi vicdanıyla baş başa bırakıyorum" dedi.

05.11.2014 10:26  Güncelleme: 10:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray'ın Borussia Dortmud'a deplasmanda 4-1 yenildiği maçın ardından, Sarı-kırmızılı futbolcu Hamit Altıntop NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

"BİREYSEL HATALARDAN KAYBETTİK"

Mücadeleyi bireysel hatalarla kaybettiklerini ve bu durum karşısında kendilerini sorguladıklarını ifade eden Hamit, "Bireysel hatalardan dolayı maçı verdik. Dortmund'un ofansif olarak ne kadar yetenekli ve kaliteli olduğunu biliyorduk. Maalesef Büyük umutlarla ve büyük bir heyecanla maça hazırlandık ama mağlup olduk. Hergün en iyisini yapmaya çalışıyoruz. Bu konuda üzüntülüyüz. Biz de kendimizi sorguluyoruz, şartları sorguluyoruz" dedi.

"BÖYLE OLAYLAR HİÇ YAKIŞMIYOR"

Maç sırasında tribünlerdeki olayları da değerlendiren tecrübeli oyuncu, "Ben, bu konuda belki haddimi aşacağım ama biz bir misafire gittiğimizde her konuda terbiyeli ve saygılı insanlarız. Böyle olaylar hiç yakışmıyor. Tepki göstermek ve takımın oyun tarzını beğenmemek ayrı olaylar, böyle bir eylem yapmak ayrı bir konu. Herkesi kendi vicdanıyla başbaşa bırakıyorum" ifadelerini kullandı.

Hamit: Herkesi Vicdanıyla Baş Başa Bırakıyorum
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamit: Herkesi Vicdanıyla Baş Başa Bırakıyorum - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Suat: GS üzülmesin,yenildiği takımın adı zaten DÖRTMUND:: 8 8 Yanıtla
  • martılar: bende sizi vicdanınızla baş başa bırakıyorum hamit bey aldığınız paranın karşılığı bu oyun bu mücadelemi acaba ? 10 3 Yanıtla
  • hakan bektaş: VİCDANMI BIRAKTINIZ!!!SİZE HERŞEY HAK 11 1 Yanıtla
  • mustafa alıç: cimbom şanına yakışmayan hareketler yapıyor. . . . bunu yapan sizmisiniz yoksa bizmiyiz. . . . bizler seyirci olarak her şekilde her yerde cimbomu destekliyoruz. ya sizler ne yaptınız. . . vicdansızlar sizi. . . gerçekleri tarih yazar tarihide Galatasaray. . . sizin gibi oyuncu müsveddelerini artık görmek istemiyoruz. . . defolunnnnnn 3 0 Yanıtla

Advertisement