Hamsi Şenliğinde Renkli Görüntüler - Son Dakika
Güncel

Hamsi Şenliğinde Renkli Görüntüler

Hamsi Şenliğinde Renkli Görüntüler

Sinop'tan gönderilen 5 ton hamsi, İstanbul Beşiktaş'ta yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı.

25.11.2015 14:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Sinop'tan gönderilen 5 ton hamsi, İstanbul Beşiktaş'ta yaklaşık 10 bin kişiye dağıtıldı. Ücretsiz ikram edilen hamsi partisine Belediye Başkanı Murat Hazinedar ve çok sayıda kişi de katıldı.

Beşiktaş Belediyesi ve Sinop Sanayi ve Ticaret odası katkılarıyla, bu yıl ikincisi yapılan 'Hamsi Şenliği'nde renkli görüntüler ortaya çıktı. Beşiktaş'ta yapılan etkinlikte yaklaşık 10 bin kişiye ızgarada pişirilmiş hamsi ikram edildi. Sinop'tan getirilerek temizlenen yaklaşık 5 ton hamsi kısa sürede tüketildi. Hamsi Şenliği'ne Sinop Vali Vekili Mehmet Yüzer, Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar, Sinop CHP Milletvekili Barış Karadeniz, Sinop Belediye Başkanı CHP'li Baki Ergül, Sinop Sanayi ve Ticaret Odası Başkanı Erol Derici de katıldı.

Çiğ balık yeme yarışmasının da yapıldığı şenliklerde 8 kişi tabaklarında 15 çiğ hamsiyi en kısa sürede yemeye çalıştı. Yarışma sonunda Sinoplu Yaşar Karadeniz birinci, Sinoplu Mehmet Sarıoğlu ikinci, Adanalı Mine Sultan Arı üçüncü oldu. Mine Sultan Arı, Sinop'ta 3 günlük tatil kazandı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hamsi Şenliğinde Renkli Görüntüler - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement