Hamurumuzda İyilik Var" Projesi - Son Dakika
Güncel

Hamurumuzda İyilik Var" Projesi

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : Tanıtım töreninden genel görüntüler Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz'un sohbet görüntüsü Dernek tanıtımı içeren sunumdan görüntü HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz'un kürsüden konuşması HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz ile röportaj Projede kullanılan kurabiye ve broşürlerden detay görüntüler "Hamurumuzda iyilik var" projesi Haseki Kadın Vakfının "Hamurumuzda iyilik var" projesi kapsamında hazırlanan 1 liralık kurabiyeler, İstanbul'daki anlaşmalı kafelerde satılacak Elde edilen gelir öğrencilere burs ve muhtaç kadınların desteklenmesi amacıyla kullanılacak Haseki Kadın Vakfının "Hamurumuzda iyilik Var" projesi kapsamında hazırlanan 1 liralık kurabiyeler, İstanbul'daki anlaşmalı kafelerde satılacak, elde edilen gelir öğrencilere burs ve muhtaç kadınların desteklenmesi amacıyla kullanılacak.

05.02.2016 23:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

Tanıtım töreninden genel görüntüler

Fatih Belediye Başkanı Mustafa Demir ve HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz'un sohbet görüntüsü

Dernek tanıtımı içeren sunumdan görüntü

HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz'un kürsüden konuşması

HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz ile röportaj

Projede kullanılan kurabiye ve broşürlerden detay görüntüler

"Hamurumuzda iyilik var" projesi

Haseki Kadın Vakfının "Hamurumuzda iyilik var" projesi kapsamında hazırlanan 1 liralık kurabiyeler, İstanbul'daki anlaşmalı kafelerde satılacak

Elde edilen gelir öğrencilere burs ve muhtaç kadınların desteklenmesi amacıyla kullanılacak

Haseki Kadın Vakfının "Hamurumuzda iyilik Var" projesi kapsamında hazırlanan 1 liralık kurabiyeler, İstanbul'daki anlaşmalı kafelerde satılacak, elde edilen gelir öğrencilere burs ve muhtaç kadınların desteklenmesi amacıyla kullanılacak.

Projenin tanıtım töreni Haliç Kongre ve Kültür Merkezinde yapıldı. 1973 yılında Hanımlar İlim ve Kültür Derneği adı altında kurulan ve 2013'te Haseki Kadın Vakfı (HAKVA) adı altında çalışmalarına devam eden sivil toplum örgütü İstanbul'da farklı bir sosyal sorumluluk projesini hayata geçirdi. Kadın ve aileye yönelik sosyal projeler gerçekleştiren HAKVA, "Hamurumuzda iyilik var" adlı sosyal sorumluluk projesiyle İstanbul'daki belirli kafe ve restoranlarda müşterileri, fiyatı 1 lira olan kurabiyelerden alarak yardım etmelerini sağlayacak.

Projeyle ilgili AA muhabirine konuşan HAKVA Başkanı Ayşe Uğuz, "Bir kurabiyeyle neler yapabileceğimizi hayal ederek işe başladık. Bu projede bize yardımcı olacak ortak işletmeleri araştırdık. Projenin ses getireceğini farkettik. Çünkü birer lira vererek büyük bir projenin küçük birer ortağı olacaklarını farketmelerini sağladık" dedi.

Uğuz, projeden elde edilecek gelirle üniversite öğrencilerine burs ve eşi hayata olmayan, çalışamayacak durumda olan kadınlara yardım yapılacağını söyledi.

Fatih Belediyesinin de desteklediği projenin tanıtım gecesine Başkan Mustafa Demir de katıldı.

Hamurumuzda İyilik Var" Projesi
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hamurumuzda İyilik Var' Projesi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali
    10:43 Bursa Devlet Tiyatrosu'ndan 'Küçük Korku Dükkanı' müzikali

    Bursa Devlet Tiyatrosu, sezonun iddialı projelerinden olan 'Küçük Korku Dükkanı' adlı müzikalin prömiyerini gerçekleştirdi. Howard Ashman ve Alan Menken'in yazıp bestelediği müzikal, tiyatroseverlerin beğenisini topladı. Müzikal, sezon sonuna kadar Bursa'da sahnelenecek ve daha sonra İstanbul ve Antalya'da da gösterilecek.

  • Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı
    10:42 Konya'da bisiklet sürücüsünün ölümüne neden olan sürücü kaçtı

    Konya'nın Ereğli ilçesinde kamyonun çarptığı bisikletli hayatını kaybederken, kamyon sürücüsü olay yerinden kaçtı. Kazada hayatını kaybeden bisiklet sürücüsü evine götürmek için aldığı ekmeklerle geride kaldı. Polis, kaçan sürücünün yakalanması için çalışma başlattı.

  • Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza
    10:41 Mudanya'da yapılan radar hız denetimlerinde 20 sürücüye 81 bin lira ceza

    Mudanya İlçe Emniyet Müdürlüğü Trafik Şube ekipleri, Bursa Asfaltı Mudanya istikametinde gerçekleştirdikleri denetimlerde aşırı hız yapan sürücülere cezai işlem uyguladı. Denetimlerin halkın güvenliği açısından önemli olduğu vurgulanırken, 20 sürücüye toplamda 81 bin lira ceza kesildi. Emniyet güçleri, denetimlerin devam edeceğini belirtti.

  • Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı
    10:41 Ermenek'te otomobil ile motosiklet çarpıştı: 2 yaralı

    Karaman'ın Ermenek ilçesine bağlı Güneyyurt beldesi girişinde meydana gelen trafik kazasında, otomobil ile motosiklet çarpıştı. Kazada, motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan 2 kişi yaralandı. Yaralılar, hastaneye kaldırıldı.

  • İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın
    10:41 İnegöl'deki Sandalye Fabrikasında Yangın

    Bursa'nın İnegöl ilçesinde bulunan bir sandalye fabrikasında çıkan yangın, itfaiye ekipleri ve çalışanların müdahalesiyle kontrol altına alındı. Yangınla ilgili polis ekipleri tarafından tahkikat başlatıldı.

  • Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı
    10:41 Adıyaman'da Otomobil Tarlaya Yuvarlandı: 2 Yaralı

    Adıyaman'da sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği otomobil, taklalar atarak tarlaya yuvarlandı. Kazada otomobil sürücüsü ve yanındaki bir kişi yaralandı. Yaralılar hastaneye kaldırıldı. Kazayla ilgili soruşturma devam ediyor.

  • Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek
    10:39 Kütahya Belediye Başkanı İsraf Kültürüne Son Verecek

    Kütahya Belediye Başkanı Eyüp Kahveci, israf kültürünü ortadan kaldırmak için makam araçlarını havuza aldıklarını ve bütün ihaleleri durdurduklarını açıkladı. Başkan Kahveci, usulsüzlük ve yolsuzluklara bulaşanların hesap vereceğini belirtti.

  • Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak
    10:39 Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, vatandaşların rahatı için gece gündüz çalışacak

    Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burcu Köksal, belediye dış birimlerini ziyaret ederek çalışmaları değerlendirdi ve gece gündüz çalışacaklarını ifade etti.


Advertisement