Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor'un Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor'un Teklifini Kabul Etmedi

Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor\'un Teklifini Kabul Etmedi

Antalyaspor, Yusuf Şimşek'le yolların ayrılmasının ardından Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü ancak tecrübeli teknik adam teklifi kabul etmedi.

07.12.2015 20:37  Güncelleme: 20:41
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Yusuf Şimşek ile yollarını ayıran Antalyaspor, Galatasaray eski teknik direktörü Hamza Hamzaoğlu'na teklif götürdü. Yurtdışında çalışmak istediğini belirten Hamzaoğlu teklifi reddetti.

Galatasaray'dan ayrıldıktan sonra Trabzonspor ve Bursaspor ile de ismi anılan Hamzaoğlu, Ocak ayına kadar takım çalıştırmak istemediğini açıklamıştı.

AVRUPA'DA ÇALIŞMAK İSTİYOR

Başarılı teknik adam, bu sebepten dolayı Antalyaspor'dan gelen teknik direktörlük teklifini kabul etmedi. Kariyer hedefinde yurtdışı olduğunu vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, bir süre dinlendikten sonra teklif gelmesi halinde Avrupa'da bir takım çalıştırmayı amaçlıyor.

LAZIO İDDİASI

İtalyan basını geçtiğimiz günlerde Lazio'nun teknik direktör adayları arasında Roberto Di Matteo ve Hamza Hamzaoğlu'nun olduğunu yazmıştı.

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu, Antalyaspor'un Teklifini Kabul Etmedi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • Eh: Ya bu da kendini bişey zannediyor kalıbı neyse beğenmiyor fatih terim le beraber şampiyon yaptı gs yi sanki kariyerli hocaymış gibi burnu havada 2 1 Yanıtla
  • Akın : Sen olsa olsa amatör liginde olursun 1 1 Yanıtla
  • zuhal Asma: Terim İn yolunda 0 1 Yanıtla
  • Ender: Akıl hocası imparotore fatih. Yurt dışı bahane. yurt dışına cik, kovul veya ayril, sonra gel milli takımda gorev al. Hesap basit. 0 0 Yanıtla
  • Görünmez Adam: Atdan inip Taya binilir mi 0 0 Yanıtla
  • GS: afferin hocam kararın süper... sana da bu yakışır 0 0 Yanıtla
  • murtaza: haberin diger detaylari nerde 0 0 Yanıtla

Advertisement