Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe Şampiyon Olursa Alkışlarım - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe Şampiyon Olursa Alkışlarım

Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda rakiplerini alkışlayacaklarını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, aynı şeyi ezeli rakiplerinden de bekleyeceklerini ifade etti.

19.01.2015 13:32
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu'ndan Fair-Play mesajı... Akhisar'ı çalıştırdığı dönemde, maça şampiyon olarak çıkan Fenerbahçe'yi oyuncularına alkışlatan Hamzaoğlu, "Fenerbahçe'nin şampiyon olması durumunda, Galatasaray'ın başındayken de rakibinizi alkışlar mısınız? Sorusuna "Benim için bir sakıncası yok. Yine alkışlarım" yanıtını verdi.

"AYNI ŞEYİ FENERBAHÇE'DEN DE BEKLERİM"

HaberTürk'e konuşan Hamza Hamzaoğlu, "Bu sadece benim istememle olmaz. Bütün insanların bu gözle bakabilmesi lazım. Aynı şeyi Fenerbahçe'den de beklerim. Eğer sezon sonunda biz şampiyon olursak onlardan da alkış beklerim ama alkışlamadılar diye de kimseye bir şey demem." İfadelerini kullandı.

'FENERBAHÇELİ'YDİM' AÇIKLAMASI

Geçtiğimiz günlerde "Küçükken Fenerbahçeli'ydim" şeklindeki açıklaması hakkında da konuşan Hamzaoğlu,, "Küçükken Fenerbahçeli'ydim ama şuan Galatasaraylıyım. Galatasaray Kongre Üyesi'yim. Bu takımın yıllarca formasını giyip terletmişim. Gönlüm, kalbim her zaman Galatasaray'la. Bundan sonra da nerede çalışırsam çalışayım her zaman Galatasaraylı Hamza olarak var olacağım. Artık Türkiye'de bazı şeylerin değişmesi gerekiyor" diye konuştu.

HAYALİ GERÇEK OLDU

Hamza Hamzaoğlu, Galatasaray'ı çalıştırarak en büyük hayallerinden birini gerçekleştirdiğini söyledi. Başarılı teknik adam, "Akhisar'daki iyi işlerden sonra kendimi Galatasaray'da çalışmaya hazır hissettim. Şimdi hayalim, Galatasaray'la Şampiyonlar Ligi kupasını kaldırmak. Burada uzun yıllar kalıp iyi işler başarmak istiyorum. Ama bu olmazsa, o zaman yurt dışında hocalık yapmayı, bu hedefe ulaşmayı çok isterim" dedi.

"SÖZ VERMEDİM"

Şampiyonluk için kimseye söz vermediğini vurgulayan Hamza Hamzaoğlu, şampiyonluk yarışının Galatasaray, Fenerbahçe ve Beşiktaş arasında geçeceğini sözlerine ekledi.

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe Şampiyon Olursa Alkışlarım
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe Şampiyon Olursa Alkışlarım - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement