Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yenmek Zor - Son Dakika
Spor

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yenmek Zor

Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe\'yi Kadıköy\'de Yenmek Zor

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, "Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek zor. Oyuncuyken de zorlanırdık ama galibiyetlerimiz vardı." dedi.

06.01.2015 22:12  Güncelleme: 22:16
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Lig TV'de katıldığı programda önemli açıklamalarda bulundu. Takımdaki son gelişmeleri değerlendiren Hamza Hamzaoğlu, şu ifadeleri kullandı:

"Eskiden beri yabancı hocalar ve yabancı oyuncular toplumumuza sempatik geliyor. Çünkü bilinmiyorlar. Merakla izlenip bekleniyorlar. Daha fazla tolerans sahibi oluyorlar. Yerli hocaların da farklı avantajları var. Alışma süreci olmuyor ve kısa sürede etkilerini gösterme şansları oluyor."

"BAŞKA TAKIMLARDA NE YAPTIYSAM BURDA DA ONU YAPTIM"

"Aslında göreve geldikten sonra çok şey yapmadım. Bugüne kadar çalıştırdığım takımlarda na yaptıysam onu yaptım. Oyunculara daha samimi yaklaştım ve tecrübelerimi aktardım. En önemlisi de oyuncuları dinleyebilmek. Çünkü bizzat bizler de burada yaşıyoruz ve onların düşüncelerini anlayabiliyoruz. Futbolcular sıcaklığı ve samimiyeti anlıyor. Buna yabancılar da dahil."

"TAKIMDA DİYALOG EKSİKLİĞİ VARDI"

"Bunlar yanlış anlaşılmalardan ve diyalog eksikliğinden kaynaklanıyor. Ben takıma geldiğimde diyalog eksikliği vardı. Biz bunları düzelttik. Mancini'ye de Prandelli'ye de teşekkür ediyorum. Ben kondisyon olarak iyi bir takım buldum. İyi oyuncularımız var zaten. Antrenmanda iletişimleri bozuktu oyuncuların. Biz bunu düzelttik."

"Ayrı ayrı çok iyi oyuncular olabilir ama futbol takım oyunu. Bütün olarak bunları yapmalıyız. Biz bunu aşıladık oyunculara. onlar da bunu başarıdkça inançları arttı. Hem birbirlerine hem bize inançları arttı."

"Taraftarlarımız da bu birliği görünce hemen pozitife döndü. Taraftarın duruşu bu görmek istediği takım bu zaten. Forması ve arması için savaşan oyuncular. Taraftarlar Arsenal maçında 3-0 gerideyken bizi alkışladı. Onların isteği de bu."

"İSTİKRARA İNANAN BİRİYİM"

"Ben futbolda istikrara inanan biriyim. Yönetim, teknik heyet ve futbolcu anlamında istikrarlı olduğunuz sürece başarı kaçınılmazdır. Bugüne kadar çalıştırdığım takımlarda benim 11'im bellidir. Ama geri kalan arkadaşlar da benim için değerlidir. Bu takımın başarısı da oynayanlar kadar oynamayanların başarısından geçer. Onlar antrenmanlarda %100 çalışarak diğer arkadaşlarını ateşliyor."

"Emre'nin yeteneklerini önceden biliyordum. Milli takımda da çalılştığımız için... Ama Galatasaray'da çalışmaya başlayınca onun başka özelliklerini de keşfettim. Dikine oynayan. Ara pası olan, şut atabilen bir oyuncu. Bu farkları görünce faydalanmam gerektiğini düşündüm."

"Galatasaray takımı önceki dönemlerde geriye ve yana oynamayı benimsemişti. Bunu kırmak için Emre'yi kullandım ve takımı dikine oynatmaya başlattık. Burada Emre'nin payı büyük."

"ELİMDE SİHİRLİ DEĞNEK YOK"

" Selçuk'la Milli Takım'dan tanışıyoruz. Daha önce karşılıklı da oynamışız. Önceki iletişim kopukluğundan dolayı oyuncular mutsuzdu. Mutsuz olan, arkadaşıyla samimi olmayan takım sahada başarılı olamaz. Oyuncular mutlu olunca başarı da gelecektir. Bizimle beraber bu birlik olgusu yerleşince başarı geldi. Elimde sihirli değnek yok samimi şekilde bu işin doğrusu b udur diye anlattık. Allah da yardım etti ve oyuncular arkadaşlarına yardım etti ve bu durum ortaya çıktı."

"Burak hep önde oynatılmış ve sürekli takım topu aldığında Burak'ıo arıyordu. Atılan 10 topun 4'ünde Burak ofsayt. Geri kalan dördünde rakip topu alıyor ve size atak dönüyor. Geri kalan iki topu burak alıyor ve atarsa birini atıyor. Ben Burak'ı oyuna daha dahil ettim. İlerde yalnız kalmaktansa oyun içindeki aktifliği arttı ve daha verimli olmaya başladı."

GİDECEK İSİMLERİ AÇIKLADI!

"32 kişiyle antrenman yapıyoruz. Ban asorarsanız 20 oyuncu 3 kaleci idealdir. Eğer ihtiyacınız olursa altyapıdan alma şansınız olur ve o çocuklar da umutla çalışır. Ama şimdi 2-3 kulvarda yarışma olursa bu kadro 26'ya çıkabilir. Ama ondan fazlası sıkıntı. Furkan ayrıldı. Bazı arkadaşlar da gidecek konuştuk."

"Veysel'le yolları ayıracağız. 6 ay sonra masaya oturduğumuzda oynayamay bir oyuncununn değeri düşecek.En azından bu 4-5 ayı oynayarak geçirsinler. Umut Gündoğan, Gökhan Zan'la konuştuk. Bir de Yekta'ya teklifler varsa değerlendirebilirsin dedik. Yoksa kadroda devam edebilirsin. Yekta iyi bir oyuncu en azından isteyen takımlar faydalansınlar dedim."

"PANDEV GÖZÜME BATAN İLK OYUNCUYDU"

"Sinan'dan memnunum. Çok arzulu ve istekli. Çok da gelişime açık bir oyuncu. Kadroya almadığımız zaman U21 takımında oynamak istediğini söylüyor. Çok yetenekli bir oyuncu. Sinan'ı da eğer iyi bir kulüpte oynama şansı bulabilirse kiralayabiliriz. Birhan Vatansever de iyi olacak."

"Pandev geldiğim gün gözüme ilk batan oyuncuydu. Dikkatimi çekenlerden oldu. Futbolu çok iyi biliyor. İyi de bir golcü. Ama fizik olarak istenilen seviyede değil. Bu yüzden faydalanamıyoruz. Bu kapasiteyi artırabilirsek ondan da yararlanabiliriz."

"KALABALIK BİR KADROMUZ VAR"

"Kendi scout ekibimi önemserim. Onlar da çok iyi çalışıyorlar. Dünyanın her tarafından araştırmalar yapıyorlar. Ama onların bizim nasıl oyuncular istediğini bilmeleri lazım. Bazen oyuncu getiriyorlar. Olmaz diyorum neden diyorlar. Benim felsefeme uyması lazım. Çok iyi oyuncu da olsa düşüncemize uyması gerek."

"Bu kural bizi şu anda etkilemeyecek. 14 oldu hemen yabancı alalım düşüncemiz yok. Kalabalık bir kadromuz var. Bunu nasıl kullanabiliriz öncelikle konumuz bu. Kural olmasa bile ihtiyacım varsa yerli yabancı isterim. Bu sınır üzerine ben de düşündüm bayağı. Önceleri pek sıcak bakmıyordum bu konuya. 6 hak varsa kulüplerin bu hakkı doldurma isteği kulüpleri borç batağına soktu. Ama şimdi istediğiniz an yabancı oyuncu alabilirsiniz. Çünkü istediğiniz kadar alabiliyorsunuz. Bu yerli ve yabancı transferinde rakamları düşürecektir."

"PARALARIN ALTINDA EZİLİYORLAR"

"Sadece yerli oyuncu diye inanılmaz paralar veriliyor. Ve çocuklar da bu paralar altında eziliyorlar. İyi kontrat yaptım deyip boşluyor ya da oynamayınca hoca beni oynatmıyor diyor."

"Fizik ve çabukluk olarak Avrupa'nın gerisindeyiz. Genel olarak konuşurken bu konu böyle ne yazık ki.Bunun nedeni oyuncu seçimlerinde. Biz hep göze hoş gelen çocukları seçiyoruz. Çünkü minikleri izlerken top ayağına yakışanı seçiyoruz. Daha fizikli, sahadaki görevini yapan oyuncuları yakalamak lazım."

"SNEIJDER'İN ZAMANLAMASI YANLIŞTI"

"Sneijder'in tespiti yanlış değildi ama zamanı yanlıştı. Evet doğru bir zaten 3-4 kez topa vurmadan pas vermiyoruz. Ama Sneijder gibi yetenekleri bu yüzden alıyoruz ülkemize. Biz bu eksikleri biliyoruz ve tamamlayacağız. Zamanlaması kötüydü tabii ki. Milli takım hocası olarak susamazdım. Bugün olsa yine susmam. Bu Sneijder'i de kötülemez bana yani. Şu anda da çok iyiyiz. Odamıza geliyor. Hocalarımızla şakalaşıyor."

"Bize ne kadar iyi rakam gelirse gelsin oyuncunun istemesi her şeyden önemlidir. Oyuncu bana bu rakamlar gelse de ben burada mutluyum derse kalır. Ama ben gitmek istiyorum böyle bir şans geldi bana misaade edin derse her türlü kolaylığı yaparız."

"Amrabat'ı Mayıs'a kadar değerlendireceğiz. Ülkemizi bilen bir oyuncu ve izleyeceğiz. Bakalım neler olacak."

"BURAK GOLE GİDERKEN DUA ETTİM"

"Bruma iyi bir oyuncu. Çok yetenekli. Ama ben Prandelli gibi düşünmüyorum. Bruma zeki bir oyuncu. Topu dikine taşıyabilen ender bir oyuncu. Çok yönde kullanabiliriz. Adam geçebiliyor. Topu kaleye taşıyabiliyor. Ama savunma ve takım oyununa henüz alışamadı. Arkadaşlarıyla oynayama alışırsa daha faydalı olacaktır. Ben kendisinden çok umutluyum."

"Burak gole giderken içimden dua ettim. Burak giderken bir ara hızlandı. Orada bir golcünün gol atmaya olan iştahını hissettim. Orada Burak rezerv depolarını açtı. O süratle giderken topu ayağından hiç açmadı ve rakiplerinden uzaklaştı. Çok da güzel vurdu. Tolga da güzel kapatmıştı."

"BURAK BİZDEN ÖNCE 0.6'YLA OYNARKEN"

"Burak'ın fizik gücü iyi. Yeter ki koşmaya istekli olsun. Burak gol attıkça ben daha çok seviniyorum. Aslında Burak arkada oynamayı pek istemiyordu. Akhisar maçında oynadığı yeri yadırgadı, maç öncesi bana gelip 'Hocam ben oynamasam' dedi. Ben onu ikna ettim."

"'Benim dediklerimi yaparsan zaman içinde bu senin için daha iyi olacak' dedim. Geçen hafta analizlerini çıkardık. Bizden önce Burak bir maçta 22 kez topla buluşuyordu. Şu anda 48 kez buluşuyor. Bizden önce 0,6'yla oynarken şu anda 1.2 gol atıyor. Şimdi ofsayta da daha az düşüyor. Geride oynamanın avantajını öne koyduğumuzda da anlayacak Burak. Burak'ı çok yönlü kullanacağız."

"Chedjou'nun Afrika Kupası'nda uzun kalması dezavantaj olur. Önemli bir oyuncu. Uğur Demirok listemizde var ama henüz bir temas olmadı. Bir stoper arayışına girdik. Bunlar içinde Uğur da var. Bilal listemizde yok."

"İÇİMDE FIRTINALAR KOPUYOR AMA..."

"Zaman zaman sinirlendiğim oluyor. İçimde fırtınalar kopuyor ama sakin kalıyorum. Evde de sakinimdir. Ama zaman zaman bu sakinlik bozuluyor. Çok derinden hissetmiş ve dışa vurmam gereken bir durum olursa bunu dışarı vuruyorum. Oyuncumu birebir eleştiririm. Ama daha ziyade genel konuşurum. Zaten oyuncular neyi üzerine alacaklarını iyi bilir. Ben uğura çok fazla inanmam. Takımımızın sponsor firmasını onore etmek için bu şekilde giyinmeyi uygun görüyorum. Uğur takıntım yok."

"Eşim aslında eski atlet. Lisede sınıf arkadaşıydık. Mücadeleci bir insan. Hayatla savaşabilen. Zorluklara göğüs gerebilen ve bana inanılmaz destek olan bir insan. Burada ona çok teşekkür ediyorum. Beden eğitimi öğretmeniydi ve arkadaşları kadın futbolunun gelişmesi açısından ona böyle bir kurstan haber vermişti. Kendisi istekli değildi ama ben teşvik ettim. Federasyonun bir projesinde yer aldı. Şu anda yapmıyor. Eleştirilerine değer veririm. Fikirlerini alırım. Çocuklarım da aynı şekilde. Sağolsun beni hiç yalnız bırakmadı."

"GÜZEL BİR AİLE OLDUK"

"Akhisar'a biz gittiğimizde Bank Asya'dan düşmek üzereydi. Aslında risk alarak gittik. Oradaki Beldiye Başkanı ve Kulüp Başkanı'nı bu mücadeleye değer gördük ve bir yola çıktık. Ligde kaldık ve sonraki iki sene bir kadro kurup Bank Asya'da bir sistem oturtup şampiyon olduk. Güzel de bir takım olduk. Bir aile olduk. Ben oyuncularımı transfer ederken onlara büyük paralar almayacaklarını söyledim ama mutlu olacaklarını da söyledim. Hepsinden Allah razı olsun çok da iyi oynadılar. Güzel bir aile olduk orada ve mutlu bir şekilde çalıştık ve başarılı olduk."

"G.SARAY'DAN TEKLİF ALDIĞIMDA..."

"Teklifi aldığımda çok zor bir durumdaydım. Kendi adıma babam vefat etmişti. Galatasaray'ın da durumu kötüydü. Karmaşık durumdayken Abdurrahim Albayrak aradı ve 'Düşünür müsün?' dedi. Ben 'Ne demek kulübüm böyle bir durumda ve bize görev verilmiş. Ama defin işlemleri falan, bana biraz zaman verin' dedim. Onlar da çok üzüldü ve yardımcı oldular."

" Fatih Hoca'nın bir yönlendirmesi olmadı. Abdurrahim Albayrak, hocayı arayıp izin almış. Sonrasında beni arayıp istediler. Teklif direk olarak bana yapıldı ve hocadan izin almadan gelemeyeceğimi söyledim. Onlar da anlayış gösterdiler. Sonrasında imzayı attık."

"KÜÇÜKKEN MAHALLEDE MAÇLARI BEN AYARLARDIM"

Galatasaray'dan takım kaptanı olarak ayrıldım. Sonrasında İstanbul spor macerası yine kötü gitmedi. Sonra Siirt'e gittim. O zaman hiçbir futbolcunun duramayacağı o şehirde ben 2 yıl kaldım. Çok da severek oynadım. Siirt'le iki sezon Süper Lig'de oynadım. Sonra Yozgat'a gittim. Orada para almadan oynadım neredeyse. Sonra Konya'ya gittim."

"Küçükken mahallede maçları ben ayarlardım. 10-11 yaşındayken büyükler beni alır, maçlara götürürdü. Yaşım büyüdükçe küçük yaşlardaki oyuncuları toplayıp takım yapar rakip bulur onlara antrenörlük yapardım. Böyle böyle antrenörlüğümüz başladı."

"HAYAL ETTİĞİM YERDEYİM"

"Hayal ettiğim yerde, Galatasaray'dayım. Bundan sonra ne olur bilmiyorum. Milli Takım düşüncem şu anda yok. Fatih Terim hayatımın dönüm noktalarında olmuştur hep. İyi ki de varlar. Kızımın adını kendisi koymuştur. Okula Fulya abla yazdırdı. Onlar benim için çok değerli. Florya'da 6 saat kalıyorum. Ama aklımız hep işimizde. Florya'da olsak da olmasak da."

"Ben karakter olarak sözleşmenin süresine göre hareket etmem. Tüm kulüplerde aynı şekilde çalıştım. Sanki oradan hiç ayrılmayacakmışım gibi hareket ettim. Ama her an ayrılacak gibi hareket ettim. Galatasaray'la anlaşırken onlar bana süre sordu. Ben de siz ne kadar buradasınız dedim. Onlar Mayıs'a kadar buradayız deyince ben de Mayıs'a kadar burada olurum dedim. Sonrasında yeni gelecek olan yönetimi sıkıntıya düşürmeye gerek yok."

"DÜŞÜNDÜĞÜMÜN ALTINDAYIZ"

"Futbol olarak düşündüğümün altındayız daha. Beşiktaş 10 kişiyle bizi sıkıntıya soktu. Çok daha güvenli pas yaparak rakip kaleye gidebilmemiz lazımdı. Biraz daha yavaş oynuyoruz. Daha çabuk oynanmasını istiyorum. Top aynı yerde kalsın istemiyorum.Top sürekli hareket halinde olsun. Yan ve geri pas sevmiyorum. Sürekli öne araya savunma arkasında oynamalıyız."

"Hamit ortada oynayabilir. Sneijder'i de ortada oynatırsam daha faydalı olur bunu biliyorum. Benim için oyuncular her mevkide oynayabilmeli. Sık sık bu bölgeleri değiştiririm. Defansı kurcalamadan. Dzemaili'yle henüz çalışma fırsatı bulamadık. Devre arası kampına hazır gelecek ev başlayacak."

"HAZIRINI ALAYIM DİYORLAR"

"Altyapının ne kadar önemli olduğunu benimsememiz lazım. Hep transferle işi çözdüğümüz için altyapıya ihtiyaç yokmuş gibi görülüyor. Burası yük gibi görülüyor. Olup olmayacağı garanti olmayan bir oyuncuya emek vermek saçma geliyor hazırını alayım diyorlar hemen. Ama hazır aldığın adam da bir yerde yetişmiş sonuçta. Bu aynı zamanda sosyal bir sorumluluk. Hepsi çok iyi oyuncu olmayacak ama bilinçli taraftar, iyi bir spor yazarı, ilk ligde oynayan bir oyuncu olacak. Bunu engellememeliyiz. Gençlerimize gerekli güveni duymak zorundayız. Alıp oynatabilmeliyiz. Ama skora endeksli kaygılar bunu engelliyor."

"Futbol aslında güzel bir oyun. Bunu izlemek de güzel. Bir maça gideceksiniz. Ona yapılan hazırlık bile güzel. Çocuğunuzu alıyorsunuz maç öncesi cafede oturuyorsunuz. Bunlar güzel şeyler. Bizde yok ne yazık ki. Konuk ekiplerin deplasman seyircileri tribüne hala giremiyor. İnsanın kendini geliştirmesi rekabetle olur. Bazen kendimize rekabette oluruz bazen de mahalledeki arkadaşımızla. Burada da rekabet eden aynı mahalledeki dostlar aslında. Gelsin iki taraftar da takımını desteklesin. Olay çıkaranı tek tek ayıklayalım."

"SABRİ HAK EDEREK OYNUYOR"

"Sabri hak ederek oynuyor. Kadro dışı kalması hata. Bu hatayı kimin yaptığını bilemeyiz. Olayın içyüzünü bilmediğimiz için bir şey söylemem doğru olmaz. Sabri Galatasaray'ın değerli bir oyuncusudur. Belki kaptanlık bandı yok ama takımın abisidir onursal kaptanıdır. Selçuk'la birlikte takıma önderlik edeceklerdir. Sabri de Galatasaray aşkıyla takıma katkı vermeye devam edecektir. Eboue de çalışıyor ve sezon sonunda ayrılacak. Engin ve Yiğit'i isteyen takımlar da var ve onlar da aramızdan ayrılacak."

"FENERBAHÇE'Yİ YENMEK ZOR"

" Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmek zor. Oyuncuyken de zorlanırdık. Ama galibiyetlerimiz vardı. En kısa zamanda diliyoruz ama ne olur ne biter bilemeyiz. İkinci yarıdaki maçta özel bir önlem düşünmüyorum. Kendi sahamızdaki maçta nasıl oynuyorsak öyle oynayacağız"

"Beşiktaş maçında çok rahattım. İlk derbim ve kazanmalıyım diye düşünmedim. Az stres olmalı zaten. Kazanmaya olan istek ve kaybetmeme düşüncesi olmalı. Ama beni oyuncuların yaptığı işler meşgul ettiği için sonuç çok bağlamıyor. Kötü oynadığım bir maçtaki galibiyet beni mutlu etmez. Kendi özeleştirimi de yapıyorum."

"ŞAMPİYONLUK İÇİN HESAP YAPMADIM"

"Şampiyonluk için bir hesap yapmadım. Önümüzde 18 maç var. Bu maçları teker teker kazanmak için oynayacağız. Kazanmak için uğraşacağız. Antrenörlük seminerinde favori biz çıkmışız bunun için antrençr arkadaşlarımıza da teşekkür ediyorum. Beşiktaş ile Fenerbahçe favori olarak eş düzeyde. Beşiktaş'ın iyi bir kadrosu var. Fenerbahçe de sakin ve iyi oyuncuları var. İkisi de bizim için eşit zorlukta."

"Hakemler hata yapacakır. Üzerlerine çok gidiliyor. Üzerlerine gidildikçe hata yapma sayıları artacaktır."

"Gece maçları seyirci azlığında etkili olabilir. Passolig de etkilemiş olabilir. Zor gibi düşünülüyor ama kolay yolu var. Geçmişte yaşanan bir süreç vardı, onun da etkileri vardır. Futbola ve içindeki unsurlara değer verilirse seyircide de artış olacaktır."

"ABDURRAHİM ALBAYRAK'IN HEYECANINI..."

"Abdurrahim Albayrak'ın heyecanını yatıştırmaya çalışıyoruz. Abi sen rahat ol sakin ol diyoruz sürekli. Sağolsunlar bize her konuda yardımcı oluyorlar. Maddi sıkıntılar da çözüldü artık daha rahatız."

" Bursaspor'un iyi bir futbolu var ama 65-70'ten sonra çok düşüyorlar. Mersin İdmanyurdu iyi oynuyor. İyi bir takım. Bizi de zorladılar. Maça çok iyi başlayıp iyi de oynadılar. Konya'nın son maçı ve Beşiktaş maçında iyi oynadılar. Gençlerbirliği de iyi bir takım."

"SEMİH'İN HATALARI GÖZE BATIYOR"

"Semih'in hataları göze çok batıyor. Ama takım adına yaptığı şeyler çok daha fazla. Stoper olmanın kötü yanı da budur yaptığınız hata golle sonuçlanıyor. Bu yüzden olumlu yaptıkları gözden kaçıyor. Bence Semih'in hakkını yiyoruz. Belinde bir problem var. Kafasına da bir darbe almıştı ama hala tekmeye kafa atıyor."

"Muslera çok pozitif bir insan. Herkese karşı aynı. Çok pozsitif ve çok da iyi bir kaleci. Beraber çalışınca bunu daha iyi anladım. Taffarel'e de teşekkür ediyorum bu konuda. Etkisi çok büyük."

"EKİBİMİ KORUMA PAZARLIĞI YAPTIM"

"Takımın başına gelirken para pazarlığı yapmadım ama ekibimi koruma pazarlığı yaptım. Ekimizle geleceğim dedim. Bana Taffarel var bırakmak istemiyoruz dediler. Ben de istemiyorum dedim. Onun olması bana katkı sağlar. Ama benim kaleci antrenörüm de var ve onu bırakmak. Taffarel'in bize katkısı olacaktır. Metin hocayı da dışarda bırakmak istemem dedim. Alt yapı veya başka kulvarlarda değerlendiriyoruz."

"Milli Takım'da böyle bir başlangıç beklemiyorduk. İzlanda maçında o kadar kötü bir oyun beklemiyorduk. Sonrasında hiçbir maça sağlıklı bir şekilde hazırlanamadık. Hep bir şeylerle meşgul olduk."

"BEĞENDİĞİM OYUNCULAR..."

" Türkiye Kupası'nda bu sistem bence iyi. Kadromuz geniş olduğu için oyuncularımıza orada fırsat veriyoruz. Kupa da hedeflerimiz arasında. Ama bunun yanın da oynamayan oyuncularımıza şans vermek de var. Ama onlara şans verieken kupayı kaybetmek istemeyiz. Dengeli gideceğiz."

"Bilal'i beğeniyorum. oyun görüşü ve maçın gidişatına tesiri açısından. Bursaspor'da Fernandao, Josue. Gekas'ı söyleyebiliriz. Her ne kadar yaşlansa da iyi bir golcü. Güray çok yii bir oyuncudur. Uğur da öyle. Beşiktaş'ta Gökhan Töre ve Olcay. Fenerbahçe'den Caner ve Gökhan çok iyi. Sow olsun Webo olsun iyi oyuncular."

Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Spor Hamza Hamzaoğlu: Fenerbahçe'yi Kadıköy'de Yenmek Zor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi
    21:08 Büyük fedakarlık yapmıştı! Beşiktaşlı yıldız oyuna devam edemedi

    Beşiktaş, Trendyol Süper Lig'in 33. haftasında MKE Ankaragücü ile karşı karşıya geldi. Siyah-beyazlılarda Emrecan Terzi, eşi doğum yaptığı için izin alarak kadrodan çıkartılan Umut Meraş'ın yerine sakatlığı bulunmasına rağmen kadroya alınmıştı. Genç futbolcu, ilk yarının son bölümünde sakatlandı ve oyuna devam edemedi. Emre Can'ın yerine oyuna Tayyip Talha Sanuç girdi.


Advertisement