Hamzaoğulları, 10 Ağustos Siyasi Tarihimize Geçti - Son Dakika
Güncel

Hamzaoğulları, 10 Ağustos Siyasi Tarihimize Geçti

Hamzaoğulları, 10 Ağustos Siyasi Tarihimize Geçti

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet S. Hamzaoğulları, 10 Ağustos'un miladi bir gün olarak siyasi tarihimize geçen çok önemli bir seçim yapıldığını söyledi.

13.08.2014 19:38
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Diyarbakır Milletvekili Dr. Mehmet S. Hamzaoğulları, 10 Ağustos'ta yüzde 52 e yaklaşan oy oranı ile Cumhurbaşkanı seçilen Recep Tayyip Erdoğan'ın seçim zaferi ve seçimlerle ilgili yazılı açıklamada bulundu.

Seçimlerin ilk turda sonuçlanması milletin kararlılığının bir göstergesi olduğunu kaydeden Hamzaoğulları, açıklamasında şu ifadelere yer verdi;
"2007 Anayasa değişikliği referandumu sonucu Yeni Türkiye'nin başlangıcı 10 Ağustos Pazar günü Cumhur'un ilk kez Başkanını seçtiği ve yurtdışında yaşayan vatandaşlarımızın bulundukları ülkelerde ilk kez oy kullandıkları miladi bir gün olarak siyasi tarihimize geçen çok önemli bir seçim yapılmıştır. Seçimlerin ilk turda sonuçlanması milletimizin kararlılığının bir göstergesidir. Sayın Başbakanımızı Cumhurbaşkanlığı seçiminde tercih eden necip millletimizin tüm fertlerine teşekkür ediyorum. 12 yıl boyunca her türlü bedeli göze alarak, durmadan, dinlenmeden çalışarak, ülkemizin kalkınmasının ve büyümesinin mimarı olarak hizmet etmiş seçilmiş Cumhurbaşkanımızın, bu ulvi göreve seçilmesi; hak ve özgürlüklerin önündeki engellerle mücadelede, demokrasi kültürümüzün her geçen gün yenilenmesinde, çözüm sürecinin kararlılıkla devam ettirilmesinde ve Yeni Türkiye'nin şekillenmesinde büyük ve köklü bir adım olmuştur. Cumhur'un Başkanı Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın ülkemiz ve tüm dünya mağdur ve mazlumları adına hayırlı olmasını diliyorum"

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Hamzaoğulları, 10 Ağustos Siyasi Tarihimize Geçti - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement