Hanak'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika
Güncel

Hanak'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Hanak\'ta Teröre Tepki Yürüyüşü

Ardahan’ın Hanak ilçesinde, Hakkari’nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır’da yaşanan terör olayları düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

11.09.2015 16:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Ardahan'ın Hanak ilçesinde, Hakkari'nin Dağlıca bölgesi ve Iğdır'da yaşanan terör olayları düzenlenen yürüyüşle protesto edildi.

Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde ve Iğdır'da yaşanan terör olayları Hanaklı gençler tarafından düzenlenen yürüyüşle protesto edildi. Atatürk caddesinde toplanan yaklaşık bin kişi, Türk bayrakları ile ilçe sokaklarında, 'Meclis'te PKK istemiyoruz', 'Ne mutlu Türküm diyene', 'Vatan sana canım feda', 'Kahrolsun PKK', 'Türk Kürt kardeştir ayrım yapan kardeştir' sloganlarıyla yürüdü. Yürüyüşe eski Ak Parti Belediye Başkanı Taşdemir Çoban, MHP Ardahan İl Başkanı Taşkın Polat, Ardahan Ülkü Ocakları Başkanı Ercan Ürker, Ak Parti Hanak İlçe Başkanı Tanju Kilit ve MHP Hanak ilçe başkanı Yaşar Çankaya da katıldı. Yürüyüşün ardından Hükümet Konağı önünde toplanan grup şehitler için saygı duruşunda bulundu, İstiklal Marşını okudu. Burada grup adına konuşan Taşkın Polat, birlik ve beraberlik içinde olmaları gerektiğini vurgulayarak "Bu duyarlılığınız Türkiye'nin her yerinde yankılanacaktır. Vatansever Türk milleti, vatansever Ardahanlı, vatansever Hanak'lı böyle olur. Hepinizin yüreğine sağlık, işbirlikçileri, hainleri, zalimlerin el ele, omuz omuza olup ülkemizi içeriden ve dışarıdan hançerlediği bu günde Türk'e birlik beraberlik yakışır. Herkes eşiyle, dostuyla kırgınlığını, küskünlüğünü bırakarak birbiriyle kenetlenmeli, devletine sahip çıkmalı, bayrağına sahip çıkmalıdır" dedi.

Kalabalık grup daha sonra otomobilleriyle ilçe merkezinde teröre tepki konvoyu oluşturarak tur attı. - ARDAHAN

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hanak'ta Teröre Tepki Yürüyüşü - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement