Hande Ataizi Sokak Ortasında Tacize Uğradı - Son Dakika
Magazin

Hande Ataizi Sokak Ortasında Tacize Uğradı

Hande Ataizi Sokak Ortasında Tacize Uğradı

Nişantaşı'nda muhabirlerle konuşan Hande Ataizi'ne "Çok güzelsin. Çok zayıflamışsın" diyen bir hayranı, daha sonra elini tutmaya çalıştı.

09.12.2015 15:51  Güncelleme: 15:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nişantaşı gezintisi sırasında akollü olduğu gözlenen bir kişinin "Çok güzelsin. Çok zayıflamışsın" sözlerini iltifat sanıp tebessümle karşılayan Hande Ataizi, sonrasında olanlarla neye uğradığını şaşırdı.

KOŞAR ADIM UZAKLAŞTI

Samimiyetin dozunu artırmak isteyen kimliği belirsiz şahıs, oyuncunun elini tutmak isteyince araya basın mensupları girdi. Ataizi de muhabirlerden müsaade isteyip koşar adımlarla olay yerinden uzaklaştı.

Şahıs koşar adım kaçan oyuncunun arkasından gitti, ama yetişemedi.

Son Dakika Magazin Hande Ataizi Sokak Ortasında Tacize Uğradı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (4)

  • Ad: Mesleğini namusuyla yapan istisna bir sanatçı 3 19 Yanıtla
  • Şagi: Çok iğrenc bir yaratık bu ya 6 2 Yanıtla
  • .: Arapların,Nato,nun ve AB,nin oyununa geldik(bence).Camilerle,Rabia işaretleriyle,türbanlarla uğraşarak(Arapların din bekçiliğini yaparak)dünyaya hakim olacaklarını sanarlar?Zaman atom(bilim,teknoloji) çağı.Beyinler değişmesse,geleceğimiz iyi değil.Vatanımız uçuruma sürükleniyor.Elimizden AD,ED,MveKD bölgeleri gidebilir.İslam,a ,,Terörist Damgası,,vurulup,müslümanlara bütün kapılar kapanabilir.Rota öyle gõsteriyor.İşid ve uçak krizi bahane. 0 2 Yanıtla
  • ultraaslan: bizim iş yerinin bir reklamını yapın desek dünya para istersiniz ama ünlülere en basit olay bile abartılı reklam ile süsleniyor 2 0 Yanıtla

Advertisement