Hande Yener Ankara'da "Ev"leniyor - Son Dakika
Güncel

Hande Yener Ankara'da "Ev"leniyor

Hande Yener, Ankara'ya sık sık geldiğini, konaklama için otel konforunda bir rezidansa sahip olmayı arzuladığını söyledi.

31.05.2014 21:43
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

OPİS Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Osman Nesil Sönmez, Gölbaşı Belediye Başkanı Fatih Duruay ve Haymana Belediye Başkanı Özdemir Turgut'un birlikte kurdele keserek açılışını gerçekleştirdiği ONS İncek Residence, "Yaza Merhaba" dedi.

ONS İncek Residence, satış ofisinde gerçekleşen "Yaza Merhaba" buluşmasına birbirinden ünlü isimler katıldı. Aralarında Hande Yener'in yanı sıra binbir surat Yavuz Seçkin ve Oryantal Didem'in de bulunduğu renkli organizasyon ses getirdi. Osmanlı konsepti ile sergilenen defilenin yanı sıra Flamenko gösterisinin ardından, Yavuz Seçkin konuklara canlı performans gerçekleştirdi. Son günlerin popüler pozu selfie karesinde yer alan Hande Yener, Yavuz Seçkin ve Oryantal Didem katılımcılara keyifli dakikalar yaşattı. Konuklarıyla yakından ilgilenen ONS İnşaat Yönetim Kurulu Üyesi Tuna Atalay, ünlü isimlere örnek daireleri gezdirdi. Hande Yener Ankara'yı çok sevdiğini belirtirken, ev sahibi olmayı düşündüğünü, projenin farklılığından ve otel konforu sağlayan imkanlarından bahsetti. Ayrıca projenin kırk beşinci katında bulunan daireyi çok beğendiğini söyleyen Yener, Ons İncek ayrıcalığını en kısa zamanda yaşamak istediğini belirtti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hande Yener Ankara'da 'Ev'leniyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı
    05:09 Ünlü Sanatçı Umut Akyürek Hastaneye Kaldırıldı

    Estetik operasyonlar nedeniyle 'Yerli Angelina Jolie' lakabını alan ünlü sanatçı Umut Akyürek, yakalandığı virüs nedeniyle hastaneye kaldırıldı. Hastanede oksijen tüpüyle nefes alan sanatçı, herkese uyarılarda bulunarak kendilerine dikkat etmelerini söyledi. Umut Akyürek'in bir süre daha hastanede kalacağı ve sahne programlarını iptal ettiği öğrenildi.

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement