Hangarlar İftar Yemeği ile İlk Konuklarını Ağırladı - Son Dakika
Yerel

Hangarlar İftar Yemeği ile İlk Konuklarını Ağırladı

Hangarlar İftar Yemeği ile İlk Konuklarını Ağırladı

Nazilli Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan TCDD hangar binaları, Başkan Haluk Alıcık’ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği ile ilk konuklarını ağırladı.

02.07.2016 14:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Nazilli Belediyesi tarafından yapımları tamamlanan TCDD hangar binaları, Başkan Haluk Alıcık'ın ev sahipliğinde düzenlenen iftar yemeği ile ilk konuklarını ağırladı.

Yapımı Nazilli Belediyesi tarafından tamamlanan Hangar Sergi salonu ve Hangar Kafe ile restorantı Mübarek Kadir Gecesi günü düzenlenen iftar yemeği ile açılışı yapıldı. Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyon çalışmaları tamamlanan Hangar Kafe Restorantı ve Hangar Sergi Salonunda Nazilli Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeği programına Nazilli Kaymakamı Mehmet Okur, Nazilli Protokolünün tamamı, Nazilli eski Belediye Başkanı Esat Ergüler ve çok sayıda davetli iştirak etti. Konuklarını tek tek kapıda karşılayan Başkan Haluk Alıcık konuklarının iştiraklerinden dolayı her birine ayrı ayrı teşekkür etti. Yemek boyunca da ev sahibi Alıcık masaları yine tek tek dolaşarak konukları ile ilgilenmeyi ihmal etmedi. Özenle hazırlanmış oturma düzeni ve yine özenle hazırlanmış iftar menüsü ile davetliler tarafından büyük beğeni toplayan Hangar Kafe Restoranında iftar yemeği sonrasında yemek duası okuyan Nazilli İlçe Müftüsü Necati Topaloğlu Nazilli Belediyesi tarafından Rölöve, Restitüsyon ve Restorasyonu yapılarak yeniden hayat bulan Hangarların Nazilli halkına hayırlı olmasını temenni etti.

Bir zamanlar Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryollarına ( TCDD ) ait atıl ve kullanılmaz haldeki Nazilli Hangar Binaları bu gün hem Nazilli'nin görünen yüzü hem de Nazilli Belediyesinin gelir kapısı olacağını vurgu yapan Belediye Başkanı Haluk Alıcık ; "İlçemizde yetiştirilen bazı ürünlerin, Ülke üretiminde önemli bir yer teşkil etmesi ayrıca yine İlçemizde yetiştirilen birçok tarım ürününün doğal ve organik olması fakat bu ürünlerin tanıtıldığı veya sürekli olarak satıldığı bir yerin olmaması nedeni ile Nazilli'yi tam anlamıyla tanıtamıyorduk. Ama şimdi hangarlarda uygulanan bu proje ile çok güzel bir görüntü ortaya çıkacak ve burası Nazilli'nin görünen yüzü halini alacak. Ayrıca gördüğünüz üzere burada belediyemiz bünyesinde işletmesi yapılacak olan Hangar kafe ve restoranında vatandaşlarımıza nezih ve güzel bir ortam hazırladık. Ben şahsen çok mutlu ve gururluyum.. Çünkü artık yıkılmaya yüz tutmuş Nazilli için tarihi önemi olan eski hangar binalarını bu gün bu hale getirerek vatandaşımızın hizmetine sunduk. Nazillimize hayırlı uğurlu olsun" dedi. - AYDIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hangarlar İftar Yemeği ile İlk Konuklarını Ağırladı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • işçi: başkan işçilerin boynunu bükdün bayram önü ikramiyeleri ödemedin mutlumusun şimdi sen o hangarların tatilatı senin işin deyildi ogıdı gıdı tireni senin işin deyildi paraları çarçur ediyosun işçiye gelincede yok diyorsun yazık sana 0 0 Yanıtla

Advertisement