Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Durmak Bilmiyor - Son Dakika
Yerel

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Durmak Bilmiyor

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Durmak Bilmiyor

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, 2016–2017 eğitim öğretim yılının açılmasıyla birlikte her gün bir okulda öğrenciler ile bir araya geliyor.

28.09.2016 12:44
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır'ın Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, 2016–2017 eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Şehit Polis Salih Eroğlu ilk ve ortaokulunu ziyaret etti. Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, ziyaret ettiği okulun müdürü, idarecileri ve öğretmenlerinden sorun ve sıkıntılar hakkında bilgi aldı.

Ardından sınıfları dolaşarak öğrencilerin yeni eğitim öğretim yıllarını kutluyor. Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, öğrencilere yapmış olduğu konuşmada ise; 15 Temmuz tarihinde Fethullahçı Terör Örgütü Paralel Devlet Yapılanması tarafından yapılan hain darbe girişimi konusunda yapılan ihaneti öğrencilere anlattı. Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya, okullarda eğitim gören öğrencileri de makamında kabul edip, sorun ve sıkıntılarını dinliyor.

"15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz Anısına" Adlı Broşür Dağıtıldı

2016–2017 eğitim öğretim yılının ilk haftasında okulları ziyaret eden Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, ziyaret ettiği okullarda ve kendisini makamında ziyaret eden öğrencilere Bakanlığın hazırlamış olduğu '15 Temmuz 2016 Türkiye'yi Darbeyle İşgal Teşebbüsü' ile '15 Temmuz Demokrasi Zaferi ve Şehitlerimiz Anısına' isimli broşürleri dağıttı.

Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, Broşür dağıtım törenin de yaptığı kısa konuşmada öğrencilerden, Bu broşürleri iyi okumalarını ve bilgi sahibi olmalarını istedi. Kaya; "Öğrencilerden bilgilerinizi tazeleyecek ve gelecekte ülkemizin bu durumlara düşmemesi için bilinçlenmenizi istiyorum. Size dağıttığımız bu broşürleri evde ailelerinizle de paylaşınız. Geleceğinizi hedef alan bu ihanet girişimini unutmayın ki gelecekte siz ve sizin çocuklarınıza karşı hainlerin ihanet etme fırsatı olmasın. Sevgili gençler geleceğinize yön veren bir zaman dilimindesiniz bu zaman dilimini çok çalışarak çok okuyarak değerlendirirseniz gelecekte daha rahat ve daha mutlu olursunuz. Bunun için devletimizin size sunduğu imkânları ve ailelerinizin sizin için gösterdiği çabaları iyi değerlendirin. Başarıya çalışarak ulaşabileceğinize inancınız tam olsun, kendinize güvenin ve çalışın" diye konuştu.

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Yerel Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Kaya Durmak Bilmiyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement