Hanımeller Çarşısı Kapılarını Açtı - Son Dakika
Yerel

Hanımeller Çarşısı Kapılarını Açtı

Hanımeller Çarşısı Kapılarını Açtı

Mamak Belediyesi’nin üretim yapan Mamaklı kadınları desteklemek için her ay düzenli olarak organize ettiği Hanımeller Çarşısı kapılarını açtı.

22.07.2016 11:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mamak Belediyesi'nin üretim yapan Mamaklı kadınları desteklemek için her ay düzenli olarak organize ettiği Hanımeller Çarşısı kapılarını açtı.

El emeği göz nuru ürünlerin satışa sunulduğu Hanımeller Çarşı'nda yalnızca Mamaklı kadınlar satış yapabiliyor. Birbirinden değerli el emeği göz nuru ürünlerin satışa çıkarıldığı Hanımeller Çarşısı'nda bu ay takı tasarım, keçe ve örgü ürünler bulunuyor. Yaz aylarında Mamak Kültür Merkezi'nin bahçesine kurulan stantlarda satış yapan Mamaklı kadınlar, hem el emeği ürünlerini değerlendiriyor hem de aile bütçesine önemli bir katkı sağlamış oluyor.

Mamak Belediye Başkan Mesut Akgül, "Kadınlarımızı daha çok üretim yapmaya teşvik etmek, yaptıkları ürünleri değerlendirilmesine imkan sağlamak amacıyla her ay Hanımeller Çarşısı'nı açıyoruz. Hem el emeği hem de uygun fiyatlı ürünler almak isteyen vatandaşlarımızı MKM bahçesinde kurulan çarşımıza bekliyoruz" dedi.

Kozmetik ürünlerin de satışa sunulduğu çarşıda ayrıca ev yapımı yiyecekler de bulunuyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımeller Çarşısı Kapılarını Açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement