Hanımlar El Emeği Pazarı'nın Açılışını Başkan Ak Yaptı - Son Dakika
Yerel

Hanımlar El Emeği Pazarı'nın Açılışını Başkan Ak Yaptı

Keçiören TOGEM’in katkılarıyla Aliya İzzetbegoviç Parkı’nda kurulan "Hanımlar El Emeği Pazarı"nın açılışını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı.

13.05.2015 11:20
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Keçiören TOGEM'in katkılarıyla Aliya İzzetbegoviç Parkı'nda kurulan "Hanımlar El Emeği Pazarı"nın açılışını Keçiören Belediye Başkanı Mustafa Ak yaptı.

Başkan Ak, açılışın ardından pazarı eşi Hatice Ak, Keçiören Kaymakamı Nusret Dirim ve Keçiören TOGEM Başkanı Dr.Ayten Aydın ile birlikte gezdi. Pazarda tezgah açan kadınlarla sohbet eden Başkan Ak, satılan ürünleri dikkatle inceleyerek "Pazarda çok güzel el emeği ürünler sergileniyor. İlçemizde bu tür girişimcilik örneklerinin artması için desteğimiz sürecek Başta El Emeği Pazarı'na katılan annelerimiz olmak üzere bütün annelerin Anneler Günü'nü kutluyorum" dedi.

Başkan Ak daha sonra pazarda tezgahı olan bütün kadınlar adına Ayten Aydın'a çiçek takdim ederken, Aydın da Keçiören TOGEM ve girişimci kadınlar adına Hatice Ak'a çiçek verdi ve Anneler Günü'nü kutladı.

Cuma ve Cumartesi günlerinde açık olacak pazara Keçiörenli vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Tezgahlarda yiyecek, takı ve süs eşyaları, bebek giysileri vb. el emeği göz nuru ürünler görücüye çıktı. Keçiören sınırları içerisinde oturan kadınlar ile 1071 projesi girişimci sertifikası olan kadınlar, Keçiören TOGEM'in onayından sonra tezgah açıp ürünlerini sergileyebiliyor. Başvuran kadınlara pazarda tezgah açma hakkı, fırsat eşitliğini sağlamak amacıyla dönüşümlü olarak veriliyor. - ANKARA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımlar El Emeği Pazarı'nın Açılışını Başkan Ak Yaptı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement