Hanımlardan Fadıloğlu'na Tam Destek - Son Dakika
Yerel

Hanımlardan Fadıloğlu'na Tam Destek

Hanımlardan Fadıloğlu\'na Tam Destek

Mahalle olan köylere ziyaretlerini sürdüren AK Parti’nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu'na gittiği köylerin bayanlarından tam destek geldi.

11.02.2014 13:54
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Mahalle olan köylere ziyaretlerini sürdüren AK Parti'nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Rıdvan Fadıloğlu'na gittiği köylerin bayanlarından tam destek geldi. Fadıloğlu tarafından mahallelerine yapılan hizmetlerden memnun olduklarını ifade eden hanımlar, Başkan Fadıloğlu'na tam destek vereceklerini söyledi.

Yapmış olduğu hizmetlerin karşılığını her gittiği yerden gülen yüzlerle alan AK Parti'nin Şehitkamil Belediye Başkanlığı adayı Fadıloğlu'na bir büyük destek de hanım kardeşlerinden geldi. Kozluyazı, Suboğazı, Bedirkent ve Tuğlu köylerini ziyaret eden Rıdvan Fadıloğlu, hanımların sevgi gösterisiyle karşılaştı. Hanım kardeşlerinin yanına gelen Fadıloğlu, sıkıntılarının olup olmadığını sordu. Her türlü sıkıntılarının Şehitkamil Belediyesi tarafından giderildiğini ifade eden hanımlar, Fadıloğlu'na teşekkürlerini iletti. Bir süre daha Başkan Fadıloğlu ile sohbet eden hanımlar, desteklerinin her zaman Fadıloğlu'ndan yana olduklarını dile getirdi.

YENİDEN BAŞKAN OLMASINI İSTİYORUZ

Eskiden köylerine hiç bir desteğin gelmediğini ifade eden bir hanım, "Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun göreve gelmesiyle birlikte, köyümüze hizmet gelmeye başladı. Özellikle köyümüze yapılan sosyal tesis, yol çalışması, kilitli parke taşı gibi ve buna benzer birçok hizmetler, bizleri çok memnun etti. Şehitkamil Belediye Başkanımız Rıdvan Fadıloğlu'nun her zaman destekçisi olacağız. İnşallah bu seçimde de Başkanımızı görevinin başında görmek istiyoruz" dedi. - GAZİANTEP

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanımlardan Fadıloğlu'na Tam Destek - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement