Hanönü Belediyesi Kül Kovası Dağıttı - Son Dakika
Yerel

Hanönü Belediyesi Kül Kovası Dağıttı

Hanönü Belediyesi Kül Kovası Dağıttı

Kastamonu’nun Hanönü Belediyesi, yaklaşan kış ayları ile birlikte soba küllerinin çöp kovalarına dökülmesinin engellemek için yaptırdığı 100 adet soba külü kovasını ilçeye dağıtıyor.

24.11.2015 10:27
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kastamonu'nun Hanönü Belediyesi, yaklaşan kış ayları ile birlikte soba küllerinin çöp kovalarına dökülmesinin engellemek için yaptırdığı 100 adet soba külü kovasını ilçeye dağıtıyor.

Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından hazırlanan yaklaşık 100 adet soba külü kovası merkez, Vakıfgeymene, Gelinbükü, mahalleleri ile Yılanlı ve Yenimahalle küme evlerine dağıtılıyor. Kış mevsiminin gelmesiyle birlikte yakılan sobalardan çıkan küllerin çöp konteynerlerine dökülmemesi için belediye, ilçenin dört bir yanına özel kül kovaları koyuyor. Belediye Başkanı Serkan Uçar yaptığı açıklamada, vatandaşlardan çöp konteynerlerine kesinlikle soba külü dökmemesini istedi.

Uçar, "Sobalardan çıkan küllerin çöp konteynerlerinin içindekileri tutuşturması sonucu küçük çaplı da olsa yangın çıkıyor. Bu da konteynerlerin zarar görmesine ve çürümesine yol açıyor. Bunun önüne geçmek için şehrimizin dört bir yanına, Temizlik İşleri'nde hazırladığımız özel çöp kovalarını konuşlandırdık. Vatandaşlarımızdan, soba küllerini sokaklara ve çöp konteynerlerine dökmemelerini önemle rica ediyoruz" dedi. - KASTAMONU

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hanönü Belediyesi Kül Kovası Dağıttı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement