Hanönü'de Muhtarlara Kar Küreme Ataşmanları Dağıtıldı - Son Dakika
Güncel

Hanönü'de Muhtarlara Kar Küreme Ataşmanları Dağıtıldı

Hanönü Kaymakamlığı tarafından köy yollarının kapalı kalmaması için köy muhtarlarına traktörlere takılan kar küreme ataşmanları dağıtıldı.

04.01.2016 13:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hanönü Kaymakamlığı tarafından köy yollarının kapalı kalmaması için köy muhtarlarına traktörlere takılan kar küreme ataşmanları dağıtıldı.

Kaymakam Salih Çiğdem, AA muhabirine yaptığı açıklamada, kar yağışıyla birlikte köy yollarında ulaşımda sorunlar yaşandığını belirtti.

Bu aksamaları en aza indirmek, ulaşıma kapanan köylerin yollarını en kısa sürede açabilmek için Köylere Hizmet Götürme Birliğince traktörlere takılabilen kar küreme ataşmanları alarak köy muhtarlarına teslim ettiklerini söyleyen Çiğdem, "İlçemizin yüksek kesimlerinde bulunan Bölükyazı, Çaybaşı, Kayabaşı, Yeniboyundurçak, Hocavakıf, Yılanlı, Yukarıçakırçay, Demircimüezzin, Gökbelen, Kavak, Yeniköy ve Gökçeağaç köylerinin muhtarlarına teslim ettikleri kar küreme ataşmanları sayesinde kar nedeniyle kapanacak köy yolları en hızlı bir şekilde ulaşıma açılacaktır" diye konuştu.

Kaymakam Çiğdem, kar küreme çalışmaları esnasında harcanacak yakıtın Köylere Hizmet Götürme Birliği tarafından karşılanacağını belirterek, "Bu çalışmalarda köy muhtarlarımıza büyük görev düşüyor, kendilerine güveniyorum. Birliğimize ait greyder ve iş makineleri bu çalışmalarda kendilerine destek olarak hizmete devam edecektir" ifadesinde bulundu.

Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hanönü'de Muhtarlara Kar Küreme Ataşmanları Dağıtıldı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement