Hapis Cezası Onanan Deniz Seki: Ben Allah Katında da Vicdanım Gayet Rahat, Pirüpak - Son Dakika
Güncel

Hapis Cezası Onanan Deniz Seki: Ben Allah Katında da Vicdanım Gayet Rahat, Pirüpak

Hapis Cezası Onanan Deniz Seki: Ben Allah Katında da Vicdanım Gayet Rahat, Pirüpak

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü yapılması planlanan Deniz Seki, konseri yoğun yağmur yağışı nedeniyle bugüne ertelenmişti.

27.03.2014 22:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Edirne Belediyesi tarafından 8 Mart Dünya Kadınlar günü yapılması planlanan Deniz Seki, konseri yoğun yağmur yağışı nedeniyle bugüne ertelenmişti. Şarkıcı Deniz Seki, Edirne'ye doğru yola çıkmadan kısa bir süre önce İstanbul 9'ncu Ağır Ceza Mahkemesi tarafından 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan 6 yıl 3 ay hapis cezasının onandığını öğrendi. Konseri iptal etmeyen Deniz Seki, ekibiyle birlikte karayoluyla Edirne'ye geldi.

GAZETECİLERİ ATLATTI

Kalacağı otel önünde gazetecilerin beklediğini öğrenen Deniz Seki, belediye tarafından kendisi için ayrılan otele gelmeyerek başka bir otele geçti ve gazetecilerin görüntü almasını engelledi. Menajerleri tarafından 2 kez açıklama yapacağı duyurulan Deniz Seki, konser öncesinden otelinden çıkmadı. Trafiğe kapalı olan Saraçlar Caddesi'ndeki açık hava konseri için hazırlıklarını tamamlayan Seki, otel çıkışında gazetecilerin soru sormamalarını isteyerek 'Elime ulaşan herhangi bir tebligat yok. Bende zaten konser öncesi buradayım. Ben Allah katında da vicdanım gayet rahat, pirüpak. İnşallah yargı önünde de aynı berraklıkta olacağım. Çok kısa bir zaman sonraö açıklamasında bulundu.

KONSERE 'İSYAN' ŞARKISIYLA BAŞLADI

Daha sonra otel önünde kendisini bekleyen araca geçen Deniz Seki, Saraçlar Caddesi'ndeki platformda sahneye çıktı. Siyah straplez ve pantolon giymeyi tercih eden Deniz Seki, ücretsiz halk konserine "Bugün bu şarkı buraya çok iyi gider diye düşündüm. Halil Sezai'nin kulakların çınlasın" diyerek 'İsyan' şarkısıyla başladı. 7 AY CEZAEVİNDE KALMIŞTI

Yargıtay Ceza Genel Kurulu, şarkıcı Deniz Seki'ye 'uyuşturucu ticareti yapmak' suçundan verilen 6 yıl 3 ay hapis cezasını oy çokluğuyla onadı. Daha önce 7 ay cezaevinde kalan Deniz Seki'nin cezaevine girmesi gündeme geldi.

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hapis Cezası Onanan Deniz Seki: Ben Allah Katında da Vicdanım Gayet Rahat, Pirüpak - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (1)

  • kara: hadi be . her nayeyi ye pakım de yok öyle . git işne bari dürüst itiraf et. belki acırız .affederiz. bo böyle olmaz deniz bacı. git işine crezan var çekersin bedel diye bişey var. 0 0 Yanıtla
  • Tekstil ve Hammaddeleri Sektörü Türk Heyeti, Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu'na Katıldı
    16:41 Tekstil ve Hammaddeleri Sektörü Türk Heyeti, Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu'na Katıldı

    Tekstil ve Hammaddeleri Sektör Kurulu Başkanı Ahmet Fikret Kileci ve beraberindeki heyet, Belçika'nın Brüksel kentinde düzenlenen Dünya Döngüsel Ekonomi Forumu'na katıldı. Türk heyeti, etkinlikte iş insanları, politika yapıcılar ve uzmanlar ile temaslarda bulundu. Forumda döngüsel ekonominin önemi vurgulandı ve sektörün sürdürülebilirlik hedeflerine ulaşmasına yardımcı olacak projeler üzerinde çalışmalar yapıldı.

  • GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı
    16:39 GAÜN ve 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı

    Gaziantep Üniversitesi (GAÜN) ile 5. Zırhlı Tugay Komutanlığı arasında eğitim iş birliği protokolü imzalandı. Protokol kapsamında, 5. Zırhlı Tugay Komutanlığına bağlı personele GAÜN Sürekli Eğitim Merkezi tarafından İngilizce eğitimi verilecek. Protokol, 5. Zırhlı Tugay ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Erdin Kaya ile GAÜN Rektörü Prof. Dr. Arif Özaydın tarafından imzalandı. Her iki kurum da protokolün hayırlı olmasını diledi.

  • Antep İşi Nakışı UNESCO'ya aday gösterildi
    16:39 Antep İşi Nakışı UNESCO'ya aday gösterildi

    Gaziantep Büyükşehir Belediyesi öncülüğünde, Kültür ve Turizm Bakanlığı iş birliğinde Antep İşi Nakışı'nın UNESCO Somut Olmayan Kültürel Miras Listesi'ne girmesi için çalışmalar yapılıyor.

  • Hatay'daki eğitim altyapısı deprem öncesine göre daha güçlü hale gelecek
    16:38 Hatay'daki eğitim altyapısı deprem öncesine göre daha güçlü hale gelecek

    Milli Eğitim Bakan Yardımcısı Ömer Faruk Yelkenci, Hatay'daki eğitim altyapısının, devam eden yatırımlarla deprem öncesine göre daha güçlü hale geleceğini söyledi. Yelkenci, deprem bölgesindeki zorlukların üstesinden gelmek için çalıştıklarını belirterek, yapılan analizler sonucunda yıkılan dersliklerin yerine daha fazla derslik planladıklarını ifade etti. Ayrıca, orta hasarlı okulların da güçlendirilerek hizmete alınması için çalışmaların devam ettiğini vurguladı. Yelkenci, eğitim altyapısını güçlendirmeyi hedefleyen projenin anaokullarının inşasını da içerdiğini ve deprem bölgesinde 50 anaokulu planladıklarını belirtti. Törene, Hatay Vali Yardımcısı, Hassa Kaymakamı, Hassa Belediye Başkanı ve öğrenciler de katıldı.


Advertisement