Haraç Şebekesine Polis Operasyonu - Son Dakika
Güncel

Haraç Şebekesine Polis Operasyonu

Haraç Şebekesine Polis Operasyonu

Haber: Çağatay KENARLI / İstanbul DHAAvcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde esnaflardan haraç isteyen, para alamayınca önce işyerine silahla ateş açan daha sonra da işyeri sahiplerini silahla yaralayan şebekeyle ilgili Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla...

15.11.2016 12:59
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Haber: Çağatay KENARLI/ İstanbul DHA

Avcılar, Esenyurt, Beylikdüzü ve Büyükçekmece ilçelerinde esnaflardan haraç isteyen, para alamayınca önce işyerine silahla ateş açan daha sonra da işyeri sahiplerini silahla yaralayan şebekeyle ilgili Avcılar İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri ortak çalışma başlattı. Polis ekipleri, çevrede bulunan güvenlik kameralarını inceleyerek olayları liderliğini Arkin T.'nin yaptığı bir şebekenin yaptığını belirledi. Özel Harekat Şube Müdürlüğü ekiplerinin desteği ile Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Bahçelievler'de bir adrese operasyon düzenledi. Operasyonda Arkin T. ile birlikte bulunan E.A. ve E.Y.'de yakalanarak gözaltına alındı. Adreste yapılan aramalarda bir miktar uyuşturucu madde ile 12 adet mermi ele geçirildi. Gözaltına alınan şüpheliler Vatan Caddesi'nde bulunan organize suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü'ne getirildi.

2 CİNAYET, 2 YARALAMA, UYUŞTURUCU VE RUHSATSIZ SİLAHTAN ARANMASI VAR

Emniyetteki yapılan detaylı sorgulamada Arkin T.'nin 2 kişiyi öldürmek, 2 kişiyi yaralamak, uyuşturucu madde ticareti, ruhsatsız silah kullanmak ve satın almak, 1 kişiyi hürriyetinden yoksun bırakmak ve resmi belgenin düzenlenmesinde yalan beyanda bulunmak suçlarından aranması bulunduğu ortaya çıktı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Arkin T. sevk edildiği mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi. Operasyonda Arkin T. ile birlikte yakalanan E.A. ve E.Y.'nin emniyetteki işlemleri devam ediyor.

İŞ YERİNE ATEŞ AÇILMASI VE YAKALANMALARI GÜVENLİK KAMERASINDA

Arkin T.'nin hareket halindeki otomobilin camından bir işyerine kaleşnikof tüfekle ateş ederek kaçması güvenlik kameraları tarafından görüntülenirken, Özel Harekat ekiplerinin binaya operasyon düzenleyerek Arkin T., E.A. ve E.Y.'yi yakalayarak gözaltına alması görüntülere yansıdı.

Görüntü Dökümü

----------

(Güvenlik Kamerası)

-Arkin T.'nin bir işyerine ateş açtıktan sonra otomobille kaçması

-Özel Harekat Ekiplerinin binaya girmesi

-Arkin T., E.A. ve E.Y.'nin polis ekipleri tarafından yakalanması

-Genel ve detaylar

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Haraç Şebekesine Polis Operasyonu - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement