Evren'in Cenazesinde "Haram Olsun" Diyen Kadın, 'Doğu'nun Başbuğu'nun Eşiymiş - Son Dakika
Güncel

Evren'in Cenazesinde "Haram Olsun" Diyen Kadın, 'Doğu'nun Başbuğu'nun Eşiymiş

Kenan Evren'in cenazesinde helallik istenirken 'Haram olsun' diye bağıran kadının 'Doğu'nun Başbuğu' olarak bilinen Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.

12.05.2015 14:52  Güncelleme: 16:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

7. Cumhurbaşkanı ve 17. Genelkurmay Başkanı Kenan Evren bugün Ankara'da yapılan devlet töreninin ardından düzenlenen cenaze namazı sonrası toprağa verildi. Evren'in cenazesine 'Hakkımızı helal etmiyoruz' diyen iki kadın damgasını vurdu. Herkesin merak ettiği o kadınların kimliği ortaya çıktı. Kadınlardan birinin Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.

"HARAM OLSUN" DEDİLER, KORUMALAR HAREKETE GEÇTİ

Kenan Evren'in naaşı, askeri cenaze aracıyla GATA'dan alınarak Genelkurmay Başkanlığı'na götürüldü. Törene katılım azdı. Sivil olarak sadece ailesi vardı. Camideki törende ortalık karıştı. Hellalik istenirken cemaatten güçlü şekilde 'Helal olsun' sesleri yükseldi. Bu sırada arka taraftan iki kadın 'Haram olsun' diye bağırdı. Bir anda korumalar harekete geçti. Kısa bir süreli bir arbede yaşandı.

"ONUN YÜZÜNDEN ÇOCUKLARIMI BABASIZ BÜYÜTTÜM"

Arbede sırasında kadınlardan biri yere düştü. Diğer kadın ise "Çocuklarımı onun yüzünden babasız büyüttüm" diye bağırdı.'DOĞU'NUN BAŞBUĞU'NUN EŞİ ÇIKTI

'Hakkımı helal etmiyorum' diye bağıran kadınlardan birinin Ülkücü Hareketin önde gelen isimlerinden olan ve 'Doğu'nun Başbuğu' olarak bilinen Yılma Durak'ın eşi olduğu öğrenildi.


YILMA DURAK, İŞKENCELERİ BÖYLE ANLATMIŞTI

Protestocu kadının eşi olan Yılma Durak, 3 yıl önce bir gazeteye verdiği röportajında yaşadığı işkenceleri şöyle anlatmıştı:

4.5 yılı tecritte olmak üzere 6 yıl cezaevinde kaldım. İnsan, insana zulmederken eğlenir mi? Maksatları suçluluğumuzun ortaya çıkarılması değildi. Çırılçıplak soyuyorlardı. Kulak mememizden, göğsümüzden vücudumuza elektrik veriyorlardı.


Evren\'in Cenazesinde "Haram Olsun" Diyen Kadın, \'Doğu\'nun Başbuğu\'nun Eşiymiş
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Güncel Evren'in Cenazesinde 'Haram Olsun' Diyen Kadın, 'Doğu'nun Başbuğu'nun Eşiymiş - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (79)

  • Etekli keko genç sidar....: Yerin zor dolar paşam sen olmasaydın o kaos nasıl bastırılırdı.... 35 265 Yanıtla
  • 65: Yılma durak. kenan evren aynı. 5 247 Yanıtla
  • asım: helal etmekte veya etmemekte herkes hürdür. . bırakın isteyen helal etsin istemeyen etmesin, niçin ağzını kapatıyorsunuz! imam laf olsun diye mi soruyor? hakkınızı helal eder misiniz diye! madem soruluyor, cevabını isteyen istediği gibi versin 57 0 Yanıtla
  • ccc: kenan evren bu ülkenin lafla uslanmayan şimarık cocuklarını cezalandırmıştır , bunu yaparken haliyle cocukları koroma iç güdüsü duyan abileride olaydan nasıbını almışsada bunu yapmak bir zorunluluktu, 5 41 Yanıtla
  • pis darbeci: eğer azıcık hakkım varsa haram olsun kenan evren 40 3 Yanıtla
  • ülkücü: mekanın cehennem olsun amin 35 6 Yanıtla
  • karslı: helal olsun koskoca 70milyonda iki yürekli insan cıktı be helal olsun analara 34 4 Yanıtla
  • keml: Vatana ihanet edene işkence bile azdir 15 23 Yanıtla
  • bitlisli: hakkım haram olsun evrene 26 11 Yanıtla
  • MUNİL: BEN BİR YABANCI OLARAK DİORUM Kİ STALİN BİLE LENİN BİLE OLE ŞEYLER YAPMADILER BU ŞEYTANDI DEMEK , BAZI TURKLER DUN YORUMLARDA OKUDUM ABUR CUBURDAN BİZE KURTARDİ EVREN YAZMİŞLERDI BİR YABANCİ OLARAK 17 YAŞINDAKI ÇOCUĞA ASMAK LANETLİORUM VE SADECE O ÇOCUK İÇİN MİLYARD KEZ HARM OLSUN DİORUM 26 8 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız

Advertisement