Hafriyat Kamyonu Metrobüs Yoluna Girdi: 28 Vatandaş Yaralı - Son Dakika
Güncel

Hafriyat Kamyonu Metrobüs Yoluna Girdi: 28 Vatandaş Yaralı

Küçükçekmece'de hafriyat kamyonu metrobüs yoluna girdi. Metrobüs seferleri durdu, 3 şerit trafiğe kapatıldı. Trafik kilitlenince vatandaşlar iş yerlerine yürüyerek ulaşmaya çalıştı.

07.06.2016 08:33  Güncelleme: 12:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Küçükçekmece E-5 Karayolu'nda yağmur nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybeden bir hafriyat kamyonu metrobüs yoluna girerek, Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarptı. Çarpmanın etkisiyle kamyon devrilirken, meydana gelen kazada 28 kişi yaralandı. Kaza sonrası İstanbul trafiği durma noktasına geldi.

METROBÜS YOLUNA DALDI

Küçükçekmece mevkii E-5 Karayolu'nda seyir halinde olan bir hafriyat kamyonu havanın yağışlı olması nedeniyle direksiyon hakimiyetini kaybederek metrobüs yoluna girdi. Bu sırada Topkapı istikametinde seyir halinde olan metrobüse çarpan kamyon devrilirken, çarpmanın etkisiyle hafriyat kamyonunda bulunan taş ve kaya parçaları metrobüsün içine doldu.


28 VATANDAŞ YARALANDI

Meydana gelen kazada 28 kişi yaralanırken, çevredeki vatandaşlar durumu hemen polis, sağlık ve itfaiye ekiplerine haber verdi. Olay yerine çok sayıda sağlık, itfaiye ve polis ekibi sevk edildi. Yaralılar, olay yerindeki ilk müdahalelerin ardından, tedavi edilmek üzere çevredeki çeşitli hastanelere kaldırıldı.


METROBÜS YOLUNDAN YÜRÜMEYE BAŞLADILAR

İşe gitmek için yola çıkan binlerce kişi araçlardan inerek yürümeye ve işlerine ulaşabilecekleri araç bulmaya çalıştı.


METROBÜSLER E-5 KARAYOLU'NA YÖNLENDİRİLDİ

Kaza nedeniyle metrobüs kuyrukları oluştu. Olay yerine gelen İETT ekipleri, metrobüs yolundaki bariyerleri kaldırdıktan sonra metrobüsleri E-5'e yönlendirerek yoğunluğu azaltmaya çalıştı.


TRAFİĞİ FELÇ ETTİ

Küçükçekmece'de bir hafriyat kamyonunun metrobüse çarpması sonucu meydana gelen kaza nedeniyle İstanbul trafiği felç oldu.

Sabah saatlerinde meydana gelen kaza nedeniyle E-5 karayolu ve E-5'e çıkan yollarda trafik durma noktasına geldi. Yaralıların ve kaza yapan metrobüs ile kamyonun olay yerinden kaldırılmasının ardından metrobüs seferleri normale döndü. Trafik akışı da hızlanmaya başladı.

Hafriyat Kamyonu Metrobüs Yoluna Girdi: 28 Vatandaş Yaralı

Son Dakika Güncel Hafriyat Kamyonu Metrobüs Yoluna Girdi: 28 Vatandaş Yaralı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (10)

  • ROBIN: BU HAFRIYAT KAMYONLARI AZRAIL ASLA YOL VERMIYORLAR VE KENDI SERITLERINDEN GITMIYORLAR ADAMIN BI ELINDE TELEFON ICERDE ATLETLI DIGER ELINDE DIREKSIYON NASIL OLSA BUYUK YUK ARACIYIM BENDE KACARLAR OZGUVENI ILE DALIYORLAR YOLA BASIYORLAR GAZA UMURUNDA INSAN CANI LUTFEN BU AGIR YUK TASIYAN UZUN ARACLARLA ILGILI CAYDIRICI BIR CEZA UYGULANSIN OZELLIKLE SAMANDIRA VE AVRUPA YAKASI BEYLIKDUZU TARAFLARINDA SEHIRLESME VAR DIYE SUREKLI AZRAIL GIBI KUM CIMENTO CAKIL MICIR TASIYORLAR COK SURATLILER 13 1 Yanıtla
  • Hasan ben: Yeter artık kardeşim. Nedir bunlardan çektiğimiz. Başta bu tarz araçlar ve sırasıyla özelhalk otobüsleri,minibüsler,taksiler ve servisler... Herkes kullanmasın bu araçları.. Vatandaşın can güvenliği kalmadı maalesef. 12 0 Yanıtla
  • yampuk: İstanbulda yaşamak artık bir mucize hayat pahalı işe gidip gelmek ulaşımzor millet bu metrobüslere binebilmek için birbirini eziyor trafiğin durumu ortada Allah kolaylık versin orda yaşayanlara daire fiyatları almış başını gidiyor şunuda demeden geçemicem hafriyat kamyonları tam bir cellat ne dur diyen var ne yaptırım var nede denetim var bunlara cezayı büyük kesmek lazımki caydırıcı olsun 7 0 Yanıtla
  • Misafir : Biri dur desin bu hafriyat kamyonlarına 5 0 Yanıtla
  • Recobaba: Bu kamyoncular ne kural tanıyor ne nizam başkalarının hayatını hiçe sayıyorlar cendere yolunda kaç aileyi yıktılar birileri dur demeyecekmi 5 0 Yanıtla
  • adını yaz: burası türkiye 3. dünya ülkesi. afganistan pakistan bangladeş gibi isteyen gitsin baksın. 4 0 Yanıtla
  • tokatttt: cahil parti başkanı Kılıçbalığı oğlu ne diyor bu konuda ne diyor ne diyor 1 3 Yanıtla
  • Misafir : Ambulans gibi kamyon kullanıyorlar Çoğunun yaşı çokgenç yada acemi Stop lambası diye bişey yok Varsada yanmıyor zaten 3 0 Yanıtla
  • Eck: Edirnekapıdan sefaköye nasıl geçerim acil yardım 2 1 Yanıtla
  • vatandaş: Dolmuş minibüsleri,halk otobüsleri ,beton mikserleri ve harfiyat komyonlarını kullananlar dışarda insan ama direksiyona geçince ne ye dönüştüklerini siz yazın. 3 0 Yanıtla
  • Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor
    20:45 Yozgat'ta hasar tespit çalışmaları sürüyor

    Tokat'ın Sulusaray ilçesinde meydana gelen 5.6 büyüklüğündeki deprem, Yozgat'ın Kadışehri ilçesine bağlı Yelten köyünde büyük hasara neden oldu. Köy camisi ve birçok evde hasar meydana gelirken, yaralanma ve ölüm olmaması sevindirici bir durum oldu. Yozgat'ta 147 ev, 15 ahır ve 5 camide hasar tespit çalışmaları devam ediyor.

  • Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu
    20:43 Sinop'ta Valinin doğaya saldığı kartal paniğe neden oldu

    Sinop'ta tedavi edildikten sonra doğaya salınan yılan kartalı, kadının üzerine hamle yapınca paniğe neden oldu. O anlar kameraya yansıdı. Sinop Valisi Dr. Mustafa Özarslan tarafından doğaya bırakılan kartal, genç kadının üzerine hareket etti. Kadın panikle kaçarken çanta ile kendisini korumaya çalıştı. O anlar saniye saniye kameralara yansırken, kartal ise daha sonra ormana doğru uçtu.


Advertisement