Harika Avcı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bana da Yardım Etsin - Son Dakika
Magazin

Harika Avcı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bana da Yardım Etsin

Uzun süredir ortalarda görünmeyen sanatçı Harika Avcı, "Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen" dedi.

01.02.2015 16:17  Güncelleme: 17:53
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

"Madde bağımlısı" dediği eşinin iki ay evine yaklaşmasını yasaklatan ve boşanma davası açan Harika Avcı, "Abim de, avukatım da beni dolandırdı. Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen." dedi.

AVCI'DAN İLGİNÇ AÇIKLAMALAR

Çok uzun süredir ortalarda görünmeyen, eşi ile yaşadığı sorunlar nedeniyle gündeme gelen Harika Avcı, ilginç açıklamalar yaptı. Avcı, "İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim." dedi.

Eşinin uyuşturucu bağımlısı olduğunu, eve uyuşturucu getirdiğini ve eşini polise ihbar ettiğini anlatan Avcı, Millet'ten Başak Çokan'a konuştu.

Avcı'nın röportajından dikkat çekici bölümler şöyle:

* Öz abimin bana yaptığı adi oyunları herkes biliyor. Mallarımı ele geçirmek için akli dengemin yerinde olmadığını iddia etti ve bana veraset davası açtı. Söyler misin abim dediğim insandan bu tarz bir şeye maruz kalmış biri sokaktaki diğer insanlara nasıl güvenir, nasıl inanır?

* Avukatım Türkan Kara tarafından da dolandırıldım. O da benim bu durumumdan faydalanıp Bodrum'daki yazlığımı ve İstanbul dışında sahip olduğum evlerimi satmış. İki tane üst üste yaşadığım acı kazıktan sonra bir de üstüne evlendiğim insan İbrahim'in sapkınlıkları ve madde bağımlısı olduğunu öğrenmem beni hayata küstürdü. Uzun bir süre Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan 'a ulaşmaya çalıştım. Kimse yanlış anlamasın benimkisi yalakalık yapmak değil. Zor durumdaydım ve ondan yardım istedim.

* Tek isteğim beni dolandıran avukatın benden aldığı malların bana iade edilmesi. Bunun için Cumhurbaşkanımızdan yardım istiyorum. O bu ülkenin babası bana da yardım etsin lütfen.

* Tek istediğim bu korkunç insandan kurtulmak. Ondan nefret ediyorum. En güzel yıllarım acı içinde geçti. Bitsin artık çektiklerim. Uzak dursun hayatımdan. İşime gücüme bakmak istiyorum. Küllerimden doğmak istiyorum tekrar. İbrahim beni eve kapattı ve kimseyle görüştürmedi. Sürekli beni oyaladı. Kendisini pislikten arındıramadı, düzelir diye bekledim. Yürüyüşe gidiyordum örneğin. "Kiminle görüşüyorsun, kim sana bakıyor?" diyordu. Paranoyak oldu iyice ve beni eve tıkadı.

* Evde çalışan Azeri bir kadınım vardı. İbrahim'in bana yaptığı tüm eziyetleri, işkenceleri ve kafama silah dayayarak beni nasıl dövdüğünü bilen tek kadındı; ne yapıp edip sınır dışı olmasını sağladılar. İbrahim her ne kadar uzaklaştırma cezası alsa da burası Türkiye! Sokakta binlerce kadın şiddet yüzünden ölüyor. Ben de yalnız kalmamak için eve yeni yardımcılar alıyorum. İbrahim'den korkmuyorum ama çevremdeki herkes korkuyor. Evimin alt katında uyuşturucu kullanıyordu. Gözü dönüyordu. Bana saldırıyordu.

PETEK DİNÇÖZ VE ZERRİN ÖZER DE ERDOĞAN'DAN YARDIM İSTEMİŞTİ

Duayen şarkıcı Zerrin Özer ve oyuncu-şarkıcı Petek Dinçöz de zamanında Erdoğan'dan yardım isteyen ünlüler arasında.

Eski eşi Can Tanrıyar'ın kendisini sürekli tehdit ettiğini öne süren Petek Dinçöz, bir televizyon programında ağlaya ağlaya o dönem Başbakan olan Erdoğan'dan yardım istemiş, "Can Tanrıyar'dan kurtulamıyorum bana yardım edin. Başbakanımıza sesleniyorum. Emine Hanım'a sesleniyorum. Lütfen bana yardım edin." demişti.

Petek Dinçöz bu serzenişinin ardından Ispartalı iş adamı Serkan Kodaloğlu'yla 2. evliliğini yaptı.

ZERRİN ÖZER "ZORDAYIM" DEDİ, ERDOĞAN İŞ BULDU

2012 yılında dönemin Başbakanı Erdoğan'la bir davette karşılaşan Özer, işsiz olduğunu, böyle giderse sokaklarda yatacağını söylemişti. Özer'e Başbakan yardım elini uzatmış ve 'Gezegen Mehmet'e talimat verip Zerrin Özer için gerekenin yapılmasını istemişti.

Özer, Başbakan'ın bu talimatından hemen sonra TRT Müzik'te "Anılarla Gel" isimli bir müzik programı yapmaya başlamıştı.

Harika Avcı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bana da Yardım Etsin
Kaynak: Haberler.Com

Son Dakika Magazin Harika Avcı: Cumhurbaşkanı Erdoğan Bana da Yardım Etsin - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (17)

  • can: bıtırın paraları yardım edın yok yaaaa dısardakı garıban napsınnnnnn . yazık beeeeeee 25 0 Yanıtla
  • kirmizibeyaz: Bodrumlarda turkbukunde 2 lahmacun 1 ayrana 60 tl verisen böyle olur canım o kadar paran verken bir fakire yardım ettinmi etmedim dünya sanamı kalacak sandin 23 1 Yanıtla
  • Ahmet: Ilk önce AKaP yi destekleyen açıklama yap arkası gelir. 8 14 Yanıtla
  • Baran Demirkol: Ben sizin babanızım ben ne dersem o olur :)))) şarkısı resmen gerçek oldu. . . 8 6 Yanıtla
  • ÖZ MALATYALI: neden yardım etmesinki bilal erdoğanın kurmuş olduğu TÜRGEV vakfına 50 yada 100 bin dolar yardım altında para yatırırsan sana her konuda yardım eder 10 4 Yanıtla
  • kirmizibeyaz: Elinde varken fakirlere hiç yardım ettin mi yoksa milletin bir ayda geçindiği maaşı bodrumda 1 gecede mi yedim işte ne oldum demeyeceksin ne olacam diyeceksin 12 1 Yanıtla
  • METiN YAZAR: Erdogan i sevmem, ama adamcagiz hangi birinize yetissin sizin. Akil var, mantik var. 12 1 Yanıtla
  • REKLAM: BURAYA YAZACAĞINA DİREK ERDOĞAN'A ULAŞSANA, NEDEN REKLAM EDİYORSUN KENDİNİ. BİR TEK SENMİSSİN SIKINTI ÇEKEN! 11 1 Yanıtla
  • sengul: Cumhurbaşkanı ni Güzin abla zannetti bu heralde. 6 4 Yanıtla
  • 2023: Artislerin sonu bu 9 1 Yanıtla
  • Tüm yorumlar için tıklayınız
  • Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası Uğur Dündar çıktı
    08:10 Metin Akpınar'ın kızı Duygu Nebioğlu'nun ablasının babası Uğur Dündar çıktı

    Ünlü sanatçı Metin Akpınar'ın yıllar önce evlilik dışı birlikteliğinden dünyaya gelen kızı Duygu Nebioğlu, verdiği son röportajda ablasının babasının ünlü gazeteci Uğur Dündar olduğunu açıkladı. Uğur Dündar ise davanın devam ettiğini ve Adli Tıp Kurumu DNA incelemesi sonucunda biyolojik babalık iddiasının reddedildiğini belirtti.

  • İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı
    07:42 İranlı Şarkıcının Konserinde İzdiham: Cam Kapılar Kırıldı

    İranlı şarkıcı Moein, Van'da verdiği konserde yaşanan izdiham nedeniyle salonun cam kapıları kırıldı. İranlılar, konser alanına geçmeye çalışırken ezilme tehlikesi yaşadı. Konser alanına girmek için saatlerce bekleyen binlerce İranlı, izdiham oluşturdu. Tehlikeye aldırış etmeyen İranlılar, kırılan cam kapılar arasından geçerek konseri izledi.

  • Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak
    03:09 Threads Uygulaması Türkiye'de Kullanılamayacak

    Dünyada milyonlarca kayıtlı kullanıcısı olan uygulamanın Türkiye'de 1 milyonun üzerinde kullanıcıya ulaştığı belirtildi. Rekabet Kurumu tarafından alınan karar sonrası uygulama kullanıcılarına veda mesajı yolladı. Threads 29 Nisan 2024 tarihinden itibaren Türkiye'de kullanılamayacak.

  • İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı
    01:09 İbrahim Tatlıses'in torunundan dedesine gözdağı

    İbrahim Tatlıses'in dedesiyle yaşadığı dava sonrası torunu Burak Baran Karakeçili'nin yaptığı paylaşım, gözdağı olarak yorumlandı. Karakeçili, 'Bende yedi kardeşin hayat hikayesini anlatsam nasıl güzel olur demi' diyerek dedesine mesaj gönderdi. Tatlıses ailesindeki hukuki süreç devam ediyor.

  • Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi
    01:09 Ünlü femomen Dilan Polat'ın kurduğu vakıf faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi

    Suç gelirlerinin aklanmasının önlenmesi, vergi usul kanunu ve bahis kanunlarına muhalefet suçlarından cezaevinde bulunan Dilan Polat'ın kurduğu Dilan Polat Kadın ve Çocuklara Eğitim ve Destek Vakfı, 1.5 yıllık süreç içerisinde faaliyet göstermediği gerekçesiyle fesh edildi. Vakıf, eğitim projeleri, seminerler, atölyeler ve rehberlik programları gibi faaliyetleri gerçekleştirmediği ortaya çıktı. Yönetiminde eşi Engin Polat da bulunan vakfa Engin Polat 1 milyon TL bağış yapmıştı.

  • Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası
    22:19 Rust Filmi Setindeki Kazada Silah Sorumlusuna Hapis Cezası

    Oyuncu Alec Baldwin'in Rust filminin setinde kazayla görüntü yönetmeni Halyna Hutchins’i ölürdüğü olayla ilgili setin silah sorumlusu Hannah Gutierrez-Reed'e 18 ay hapis cezası verildi. Gutierrez-Reed, kasıtsız insan öldürme suçlamasından suçlu bulunmuş ve en yüksek cezayı almıştır. Kanıtlarla oynama suçlamasından ise beraat etmiştir. Hutchins'ın ailesi ise bu kararın yetersiz olduğunu belirterek, suçlu olan herkese gerekli cezaların verilmesini istemektedir. Baldwin'in davası ise Temmuz ayında görülecektir.

  • Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu
    19:10 Kılıçdaroğlu ve Dündar arasındaki polemiğe Müjdat Gezen de dahil oldu

    Sözcü Gazetesi yazarı Uğur Dündar'ın, eski CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nu siyasi rüşvet dağıtmakla suçlamasıyla başlayan polemiğe, Müjdat Gezen de katıldı. Gezen, Kılıçdaroğlu'nun Tarık Akan ve Uğur Dündar ile arasında geçtiğini öne sürdüğü diyaloğun tamamen yalan olduğunu belirtti.

  • Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi
    19:09 Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in oğulları Karan'ın Transformers temalı doğum günü partisi

    Fahriye Evcen ve Burak Özçivit'in beş yaşına giren oğulları Karan için dünyaca ünlü çizgi roman serisi Transformers temalı bir doğum günü partisi düzenlendi. Evcen, partinin fotoğraflarını sosyal medya hesabından paylaştı.

  • Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi
    17:10 Disney, Real Steel Filminin Dizisini Çekmeye Karar Verdi

    Disney, 2011 yapımı Real Steel filminin konseptini diziye dönüştürmeye karar verdi. Real Steel dizisi için çalışmalar sürüyor ve senarist ekibi yakın zamanda işe alındı. Dizi, yakın bir gelecekte geçen ve robotların insan boksörlerin yerini aldığı bir dünyayı konu alıyor. Filmin büyük bir başarı yakalamasının ardından dizinin de ilgi görmesi bekleniyor.

  • Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi
    17:10 Aşkın Engelleriyle Sınanan Bir Aşk Hikayesi

    Neslihan ve Güven, tüm engelleri aşarak yirmi yıllık aşklarına sarılırlar. Ancak bu aşk, kardeşliklerini kabullenen Yaman ve Alaz'ı eski günlere döndürebilir mi? Alaz'ın Asi'ye olan aşkı sınıf farkıyla sınanırken, Yaman'ın geçmişi de adım adım çözülmeye başlar. Gerçeklerle yüzleşen karakterlerin güvenleri ve aşkları sınanırken, Rüya'nın annesine gerçekleri anlatması da beklenmektedir.


Advertisement