Harikalar Diyarı'nda İdman! - Son Dakika
Spor

Harikalar Diyarı'nda İdman!

Harikalar Diyarı\'nda İdman!

Galatasaray maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Osmanlıspor yoğun kar yağışı nedeniyle bugünkü çalışmaları 'Harikalar Diyarı'ndaki kapalı halı sahada yapmak zorunda kaldı.

22.01.2016 11:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Galatasaray maçı hazırlıklarını tek antrenmanla sürdüren Osmanlıspor yoğun kar yağışı nedeniyle bugünkü çalışmaları 'Harikalar Diyarı'ndaki kapalı halı sahada yapmak zorunda kaldı.

Cumartesi günü sahasında ağırlayacağı Galatasaray maçının hazırlıklarını hummalı bir şekilde sürdüren Başkent ekibi kar engeline takıldı. Mor-Sarılılar gece yağan ve gündüz de devam eden karın antrenman sahasını kaplaması sebebiyle 'Harikalar Diyarı'na taşınmak zorunda kaldı.

Harikalar Diyarı kapalı halı sahasında yapılan antrenmana tedavileri devam eden Artur ve Webo katılmadı. Diğer yandan iyileşme sürecine giren Lukasz Szukala ise bugün ki çalışmalarda takım içerisindeki yerini aldı.

Teknik Direktör Mustafa Reşit Akçay yönetimindeki basına ve taraftara kapalı olarak gerçekleştirilen antrenman, yaklaşık olarak 1,5 saat sürdü. Antrenmana ısınmaya yönelik koordinasyon çalışmasıyla başlayan Başkent ekibi, daha sonra 5'e 2 pas organizasyonuna geçti. Yarı sahada gruplar halinde hücuma yönelik çalışmalar yapan Mor-Sarılılar oynanan çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Osmanlıspor yarın (Cuma) yapacağı antrenmanla Galatasaray maçının hazırlıklarını tamamlayarak kampa girecek.

TORJE'DEN RAUL'A KARLI SALDIRI

Antrenman için Sincan-Fatih'teki Harikalar Diyarı'na giden Mor-Sarılılar'ın gözde iki futbolcusu Torje ve Raul, karın yağmasını fırsat bilerek antrenman öncesi kartopu savaşına tutuştu. Antrenman öncesi uzunca bir süre birbirlerini kartoplarıyla kovalayan ikili, antrenman başlangıcında savaşı bitirdi! Torje'nin sinsince kartopunu Raul'un kafasına atmasıyla son bulan ikili arasında savaşın galibi, Torje oldu.

Kaynak: Sporcope.com

Son Dakika Spor Harikalar Diyarı'nda İdman! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement