Harmancık Sporla Şenlendi - Son Dakika
Yerel

Harmancık Sporla Şenlendi

Harmancık Sporla Şenlendi

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği spor şenliklerinin Harmancık ayağı renkli görüntülere sahne oldu.

23.05.2016 16:58
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bursa Büyükşehir Belediyesi'nin İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile düzenlediği spor şenliklerinin Harmancık ayağı renkli görüntülere sahne oldu.

Spor şenliği Harmancık İlçe Gençlik Hizmetleri Spor Salonu'nda yapıldı. Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Müdürü Taha Başparmak, yaptığı açılış konuşmasında, geleceğin sporcularını yetiştirdiklerinin altını çizerken, Bursa Büyükşehir Belediyesi olarak spora olan yatırımının her geçen gün arttığını belirtti.

Harmancık Kaymakamı Hakan Engin, hizmetleri ile sürekli yanlarında olan Bursa Büyükşehir Belediyesi'ne teşekkür ederken Harmancık Belediye Başkan Vekili Aynur Yakşi Bozkurt ve İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Altınok, iki yıldır devam eden bu etkinliklerin önümüzdeki senelerde de sürmesini istedi.

Protokol üyeleri, programda öğrencilerin 'Macera parkuru' yarışlarındaki performansını ilgiyle izledi. Büyükşehir Belediyespor Kulübü bünyesinde çalışmalarını sürdüren Action Team Bisiklet ve Paten Akrobasi gösterisinin ise nefes kestiği programın sonunda protokol mensupları yarışmaya katılan öğrencilere madalyalarını takdim etti. - BURSA

Kaynak: İHA

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement