Harmancık'ta "Dünya Kadınlar Günü"Nde Emel Örgün Konseri - Son Dakika
Yerel

Harmancık'ta "Dünya Kadınlar Günü"Nde Emel Örgün Konseri

Harmancık\'ta "Dünya Kadınlar Günü"Nde Emel Örgün Konseri

Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Örgün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Harmancık ilçesinde yarın konser verecek.

07.03.2014 15:31
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Türk Halk Müziği sanatçısı Emel Örgün, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla Harmancık ilçesinde yarın konser verecek. Konserde, otantik oyunlar ve bakır çalınarak yapılacak müziğe de yer verilecek.

Bursa'da faaliyet gösteren Yörük Türkmen Efe Torunları Kültür ve Dayanışma Derneğinin başkanlığını da yürüten Örgün, gazetecilere yaptığı açıklamada, Harmancık Belediyesi tarafından Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında organize edilen konserin, Harmancık İlkokulu Konferans Salonu'nda saat 20.00'de başlayacağını bildirdi.

Konserde beğenilen türküleri seslendireceğini, yöresel kıyafetlerle bakır çalınarak müzik yapılacağını ve otantik oyunlar oynanacağını belirten Örgün, Büyükorhan ilçesine bağlı Mazlumlar köyünden kadın oyuncuların da gösteri sunacağını duyurdu.

Ücretsiz olan konsere ilçede yaşayan tüm kadınları davet eden Örgün, 3 yıldır Harmancık Belediyesi tarafından Dünya Kadınlar Günü etkinlikleri kapsamında düzenlenen bu programlardan dolayı Harmancık Belediye Başkanı Mustafa Çetinkaya'ya teşekkür etti. - Bursa

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Harmancık'ta 'Dünya Kadınlar Günü'Nde Emel Örgün Konseri - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement