Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç atandı - Son Dakika
Güncel

Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç atandı

Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç atandı

Harran Cumhuriyet Savcısı Zehra Güler'in İstanbul Bakırköy Cumhuriyet Savcılığına tayin olması ile boşalan Harran Cumhuriyet Savcılığı görevine Yunus Tunç atandı.

29.11.2016 09:26  Güncelleme: 09:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Belediye Başkanı Özyavuz'dan yeni savcıya "hayırlı olsun" ziyareti

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden üçüncülük derecesiyle mezun olduktan sonra İstanbul Adliyesi'nde stajını tamamlayan Tunç'un ilk görev yeri Harran oldu. Tunç, Harran'a gelerek görevine başladı.

İLK ZİYARET BAŞKAN ÖZYAVUZ'DAN

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç'u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Tunç'la bir süre sohbet eden Özyavuz, Harranlıların vatanına, milletine, bayrağına bağlı insanlar olduğunu belirterek, görev için ilçeye gelenlere de çok değer verdiklerini ifade etti. Özyavuz, "İlçemize hoş geldiniz. Burada rahat ve sakin bir ortamda görev yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç da, Başkan Özyavuz'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geniş bir ovaya ve sıcak bir iklime sahip olan Harran'ı çok güzel, sakin ve vatanına, bayrağına bağlı bir ilçe olarak gördüğünü kaydetti. Tunç, "Buraya gelmeden Harran'ın sakin, huzurlu ve duyarlı insanlara sahip olduğunu biliyordum. Harran'da mutlu, huzurlu, rahat bir ortamda görev yapacağımı ve ilçe halkı ile uyum içinde çalışacağımı tahmin ediyorum" diye konuştu.

Aslen Malatya Arapgirli olan Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç, 1992 İstanbul doğumlu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Özel Devran Eğitim Kurumlarında tamamlayan Tunç, İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden üçüncülük derecesiyle mezun oldu. 11 Kasım 2016 tarihinde, İstanbul Adliyesi'nde savcılık stajını tamamladıktan sonra kura kararnamesi ile Harran Cumhuriyet Savcılığı görevine atanan Tunç, evli ve eşi ev hanımı.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement