Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç Atandı - Son Dakika
Yerel

Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç Atandı

Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç Atandı

İstanbul Adliyesinde stajını tamamlayan Yunus Tunç, Şanlıurfa’nın Harran ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

29.11.2016 11:57
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstanbul Adliyesinde stajını tamamlayan Yunus Tunç, Şanlıurfa'nın Harran ilçesine Cumhuriyet Savcısı olarak atandı.

İstanbul Kültür Üniversitesi Hukuk Fakültesinden üçüncülük derecesiyle mezun olduktan sonra İstanbul Adliyesinde stajını tamamlayan Tunç'un ilk görev yeri Harran oldu. Tunç, Harran'a gelerek görevine başladı.

İlk ziyaret Başkan Özyavuz'dan

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özyavuz, Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç'u makamında ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi.

Tunç'la bir süre sohbet eden Özyavuz, Harranlıların vatanına, milletine, bayrağına bağlı insanlar olduğunu belirterek, görev için ilçeye gelenlere de çok değer verdiklerini ifade etti. Özyavuz, "İlçemize hoş geldiniz. Burada rahat ve sakin bir ortamda görev yapacağınıza inanıyorum" dedi.

Cumhuriyet Savcısı Yunus Tunç da, Başkan Özyavuz'un ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, geniş bir ovaya ve sıcak bir iklime sahip olan Harran'ı çok güzel, sakin ve vatanına, bayrağına bağlı bir ilçe olarak gördüğünü kaydetti. Tunç, "Buraya gelmeden Harran'ın sakin, huzurlu ve duyarlı insanlara sahip olduğunu biliyordum. Harran'da mutlu, huzurlu, rahat bir ortamda görev yapacağımı ve ilçe halkı ile uyum içinde çalışacağımı tahmin ediyorum" diye konuştu.

(Şİ-SD-Y) - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran Cumhuriyet Savcılığına Yunus Tunç Atandı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement