Harran Üniversitesi İlk Kurulduğu Yıllara Döndü! - Son Dakika
Güncel

Harran Üniversitesi İlk Kurulduğu Yıllara Döndü!

Harran Üniversitesi İlk Kurulduğu Yıllara Döndü!

Harran Üniversitesi'nde elektrik kesintilerinin ardından jeneratörlerin de yakıtı bitince öğrenciler ışıldak yardımıyla vize sınavlarına girdi.

20.11.2014 16:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Kuruluşu İslam öncesi tarihine kadar uzayan ve dünyanın ilk üniversitesinin bulunduğu Şanlıurfa'da Harran Üniversitesi 21. Yüzyılda olmamıza rağmen asırlar öncesine döndü.

Üniversitenin Osmanbey yerleşkesinde sık sık yaşanan elektrik kesintileri sebebiyle jeneratörlerin de yakıtı bitti. Öğrencilerin vize sınavları cep telefonlarının aydınlatmasıyla yapılmaya çalışıldı

"Şanlıurfa" ve "Harran Üniversitesi", yaşanan elektrik kesintileri nedeniyle bir skandalla daha gündeme geliyor. Üniversitenin kent merkezine 20 kilometre uzaklıktaki Osmanbey yerleşkesinde çoğu gün elektrik kesintileri yaşanıyor. Rektörlük idaresi kesintileri jeneratörlerle gidermeye çalışıyor.

Ancak dün tam bir skandala sebep olundu. Başta Fen Edebiyat Fakültesi binasında olmak üzere bazı binaların jeneratör yakıtlarının tükendiği öğrenildi. Bu sebeple öğrenciler karanlıkta ders yapmak zorunda kalırken, bazı sınıflarda ise vize sınavları yapıldığından cep telefonlarının aydınlatması kullanıldı. Ortaya çıkan görüntü bu çağda tam bir rezalete dönüştü.

Öte yandan kesintiler sebebiyle öğrencilerin artık beraberinde üniversiteye mum getirdikleri ve bazı sınıflarda mum yakılarak sınava girildiği belirtildi.
(Kaynak: Gazeteipekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Güncel Harran Üniversitesi İlk Kurulduğu Yıllara Döndü! - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement