Harran Üniversitesi'nde Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği - Son Dakika
Yerel

Harran Üniversitesi'nde Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği

Harran Üniversitesi\'nde Mehmet Akif Ersoy\'u Anma Etkinliği

İstiklal Marşı’nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy’u anma günü etkinlikleri kapsamında Harran Üniversitesi’nde bir tören düzenlendi.

12.03.2014 18:52
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

İstiklal Marşı'nın kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma günü etkinlikleri kapsamında Harran Üniversitesi'nde bir tören düzenlendi.

Harran Üniversitesi Osmanbey Yerleşkesi Fen- Edebiyat Fakültesi büyük anfide düzenlenen törene, Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu, rektör yardımcıları, fakülte dekanları, idari kısım amirleri, akademisyenler ve çok sayıda öğrenci katıldı.

Eğitim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Gencer ve Rektör Prof. Dr. İbrahim Halil Mutlu günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı.

'Akif'e Dair Kısa Kısa' adlı görsel sunumun ardından program eğitim fakültesi öğrencilerinden Ali Çakır'ın okuduğu 'Müslümanlık Nerde' ve Tuğba Demir'in 'Çanakkale' isimli şiirleriyle devam etti.

Şiirlerin ardından program, Eğitim Fakültesi Eğitim Bilimleri Bölümü Öğretim Görevlisi M. Sami Çetin'in 'Mehmet Akif Ersoy'u Anlamak' adlı konferans sunumu ve Eğitim Fakültesi Müzik Öğretmenliği Bölümü öğrencilerinin sunduğu Akif'in bestelenmiş şiirlerinden oluşan müzik dinletisiyle sona erdi. - ŞANLIURFA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Harran Üniversitesi'nde Mehmet Akif Ersoy'u Anma Etkinliği - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement