Harran Üniversitesi Standına Yoğun İlgi - Son Dakika
Ekonomi

Harran Üniversitesi Standına Yoğun İlgi

Harran Üniversitesi Standına Yoğun İlgi

22 Nisan'da Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve dönemin Başbakanı Ahmet Davutoğlu'nun katılımıyla açılışı yapılan EXPO 2016'da standını açan Harran Üniversitesi ziyaretçi akınını uğradı.

18.10.2016 13:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Antalya'nın Genel Koordinatörlüğünü Arş. Gör. Gökhan Kuzucanlı'nın Uygulama Koordinatörlüğü'nü Yrd. Doç. Dr. Hatice Kübra Ergin'nin üstlendiği Harran Üniversitesi 2016 Expo standına ilk gün yediden yetmişe herkes yoğun ilgi gösterdi.
Harran Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ali Sarıışık'ın çalışmaları ile Harran Üniversitesi Standına Harran Kaymakamı da katıldı. Harran Kaymakamı Temel Ayca standı ziyaret ederek görevlileri tek tek tebrik etti.
Kurulan stantta Şanlıurfa ve Harran Üniversitesi'ni tanıtan resimler, heykeller yapılıyor tanıtıcı broşürler dağıtılıyor. Çocuklar ve büyükler için bir çok oyunlar ve yarışmalar düzenleniyor. Şanlıurfaya özgü bitkiler sergileniyor. Çocuklarla oyuncaklar yapılıyor. Büyüklere ise Şanlıurfa çeşitli görsellerle anlatılıyor.
EXPO 2016'da standını açan Harran Üniversitesi Fuarın biteceği Ekim ayının sonuna kadar ziyaretçi kabul etmeye devam edecek. (Kaynak: Gazete İpekyol)

Kaynak: Temsilci

Son Dakika Ekonomi Harran Üniversitesi Standına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement