Harry Styles, Hostes Sevgilisini Kendall Jenner ile Aldatmış - Son Dakika
Magazin

Harry Styles, Hostes Sevgilisini Kendall Jenner ile Aldatmış

Ünlü şarkıcı Harry Styles, aylarca aşk yaşadığı Megan Smith'i ünlü model Kendall Jenner ile aldatmış. Konuyla ilgili sessizliğini bozan güzel hostes "Bana küstahça yalan söyledi" dedi.

05.04.2016 13:23  Güncelleme: 14:09
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

One Direction grubunun üyelerinden Harry Styles'in bir hostesle yaşadığı aşk kaçamağı geçtiğimiz aylarda ortaya çıkmıştı. Hostes Megan Smith (24), ünlü şarkıcının kendisini televizyon yıldızı ve model Kendall Jenner ile aldattığını iddia ederek sessizliğini bozdu.

TURNE SIRASINDA ÖZEL UÇAKTA TANIŞMIŞLAR

Megan ve Harry, geçen sene haziran ayından ekim ayına kadar süren 'On The Road Again' turnesi sırasında tanışmışlar. One Direction grubunun turnelerine gittiği özel uçağın hostesi olan Megan, ilişkilerinin ocak ayında gerçekten ciddi bir aşamaya geldiğini iddia etti. Hatta Harry'nin kendisini kız arkadaşı olarak tanıttığını da sözlerine ekledi.


HARRY'NİN, KENDALL JENNER İLE BİRLİKTE OLDUĞUNU ÖĞRENİNCE YIKILMIŞ

Ünlü şarkıcının, yılbaşı tatilini bir yatta televizyon yıldızı ve model Kendall Jenner ile geçirdiğini Megan'ın öğrenmesinin ardından güzel hostesle olan bağlarını kopardığı iddia edildi. The Sun'ın haberine göre sarışın hostes, Harry ile Londra'da buluşmasından haftalar önce ünlü şarkıcının Kendall Jenner ile birlikte olduğunu öğrenince adeta yıkılmış.


"HARRY BANA KÜSTAHÇA YALAN SÖYLEDİ"

"Harry ile iki harika gün geçirdim. Eve dönüş yolunda havalimanında Harry'nin ve Kendall'ın yatta birlikte fotoğraflarını gördüm. Gerçekten içim oyulmuş gibi hissettim. Kendall ile birlikte geçirdiği vakit sonrası yattan inip beni görmeye Londra'ya gelmiş. Harry bana yılbaşında ne yapmayı düşündüğümü sormuştu. Ben de ona yılbaşı tatilimi ailemle ve arkadaşlarımla geçirmeyi planladığımı söyledim. O da aynı şekilde planladığını söyledi. Ben tatilimi dediğim gibi geçirdim. O ise bana göz göre göre, küstahça yalan söyledi."


MEGAN'IN ANNESİ FELÇ GEÇİRİNCE HARRY DESTEK OLMUŞTU

Çift yollarını ayırmadan önce dokuz ay birliktelik yaşamışlardı. İlişkileri o kadar ilerlemişti ki Megan'ın annesi felç geçirdiğinde ünlü şarkıcı güzel hostese desteğini göstermek için yanında olmuştu.

Harry Styles, Hostes Sevgilisini Kendall Jenner ile Aldatmış

Son Dakika Magazin Harry Styles, Hostes Sevgilisini Kendall Jenner ile Aldatmış - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

    Yorumlar (7)

  • himmet: ADAMIN VÜCUDU SANKİ HAYVANAT BAHÇESİ KENDİ GİBİ HERTÜRDEN HAYVAN MEVCUT 15 5 Yanıtla
  • qamill: Senden hic beklemezdim sende mi burutuz :) böyle bir tepki verilecek diye mi bu tur haberler yapiliyo bilen varsa aydinlatsin 8 5 Yanıtla
  • osmanlı: ben medeniyim kuranı kerimin çerçevesi içinde bunlarda medeni hayvanlar kadar 6 3 Yanıtla
  • ISYANLARDAYIM: SANA KURBAN OLURUM YA BAKIN AYNI YAVRU CEYLAN 2 5 Yanıtla
  • yok: bir eliin yağda bir elin balda coni 2 2 Yanıtla
  • Ceylin: Millet bir tane ıle baş edemiyor bunlar maşallah elinin altında hazır da tutuyorlar 0 1 Yanıtla
  • mira: ulan benim larry ye olan bütün inancım yıkıldı yazıklar olsun harold 0 0 Yanıtla

Advertisement