Hart: Ben Sadece Messi, Suarez ve Neymar'a Karşı Koymayı Denedim - Son Dakika
Spor

Hart: Ben Sadece Messi, Suarez ve Neymar'a Karşı Koymayı Denedim

Hart: Ben Sadece Messi, Suarez ve Neymar\'a Karşı Koymayı Denedim

Katalan devine karşı muhteşem bir performans gösteren Hart, maçın ardındna önemli açıklamalarda bulundu.

19.03.2015 11:47
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Manchester City'nin Barcelona'ya karşı 1-0 yendilği karşılaşmada harikalar yaratarak farkı önleyen Joe Hart, sadece Messi, Suarez ve Neymar'ı durdurmayı denediğini ifade etti.

Maçın ardından Sky Sports'un sorularını yanıtlayan Hart, "Çok yorucu bir maç oldu. Onlara karşı en iyi performansımı göstermek zorundaydım çünkü her zaman pas yapan bir takıma karşı mücadele edeceğimi biliyordum. Belki de bunu bildiği için onlara karşı iyi savaştım." dedi.

Kaliteli futbolculara karşı savaşmak zorunda olduğu dile getiren İngiliz file belçisi, "Bazen sadece iyi performans sergilemek de yeterli olmuyor. Örneğin; Neymar'ın ilk dakikada kaçırdığı biraz şansımızın da yanımızda olmasıyla alakalı. İyi bir maç çıkardığımızı düşünüyorum. Golleri bulabilirdik ama şans sonradan yanımızda değildi." diye konuştu.

İlk maçta Messi'ye karşı penaltı kurtarmanın çok iyi hissettirdiğini belirten Hart, "Bu gece o kadar çok şut attılar ki sayamadım. Ben sadece onların karşısında devleşmeyi denedim. Benim işim bu. Bunu yapmak zorundayım." ifadelerini kullandı.

Başarılı kaleci son olarak artık lige odaklandıklarını ifade etti ve West Bromwich'e karşı kazanmak istediklerini söyledi.

MESSI: ELİYLE, VÜCUDUYLA HER POZİSYONU ÇIKARDI

City'e karşı muhteşm oynayan Messi ise, karşılaşma boyunca 10 pozisyonda kalesini gole kapayan milli İngiliz kalecinin performansından çok etkilendiğini belirterek, "Joe Hart harika bir maç çıkardı. En iyi kaleciler arasında olduğunu zaten biliyordum ama maçta gelen her topu eliyle ya da vücuduyla çıkarmayı başardı. O bir fenomen" değerlendirmesinde bulundu.

addCustomPlayer('1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', '', '', 620, 569, 'perf1opxlcm8yyb6w1v6cd918r0htc', 'eplayer16', {age:1417474883000});

Kaynak: Goal.Com

Son Dakika Spor Hart: Ben Sadece Messi, Suarez ve Neymar'a Karşı Koymayı Denedim - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement