Hasan Ali Kaldırım: Her Şeyi Denedik Ama Olmadı - Son Dakika
Güncel

Hasan Ali Kaldırım: Her Şeyi Denedik Ama Olmadı

Hasan Ali Kaldırım: Her Şeyi Denedik Ama Olmadı

FENERBAHÇELİ futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş karşısında tek kale oynadıklarını ve pozisyon vermediklerini belirterek, "Her şeyi denedik ama olmadı, üzgünüz" dedi.

03.12.2016 21:42
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

FENERBAHÇELİ futbolcu Hasan Ali Kaldırım, Beşiktaş karşısında tek kale oynadıklarını ve pozisyon vermediklerini belirterek, "Her şeyi denedik ama olmadı, üzgünüz" dedi.

Fenerbahçe ile Beşiktaş'ın golsüz berabere kaldığı derbinin ardından yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulunan Hasan Ali Kaldırım, "Üzgünüz. Kazanmak istiyorduk, ama olmadı. Tek kale oynadık, pozisyon vermedik. 2-3 pozisyona da girdik. Hakem kritik pozisyonlarda faul çaldı. Martin'in iyi bir pozisyonu vardı. Gol atsaydık kazanırdık. Önümüze bakacağız. Taraftarlarımızın buradan 3 puanla ayrılmalarını isterdik. Her şeyi denedik ama olmadı, üzgünüz" diye konuştu.

Sarı-lacivertli futbolcu, Quaresma ile yaşadığı tartışmayla ilgili ise, "Futbolda bunlar olur. Sahada bazen sinirlenebiliyorsunuz istediğiniz oyun sahaya yansımayınca. Büyük maçtı, derbiydi. Ben kendi oyunuma baktım" ifadesini kullandı. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasan Ali Kaldırım: Her Şeyi Denedik Ama Olmadı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti
    02:34 Beylikdüzü'nde Yağmurda Kaza: Sürücü Hayatını Kaybetti

    Beylikdüzü'nde yağmur sebebiyle kayganlaşan yolda direksiyon hakimiyetini kaybeden bir otomobil sürücüsü, aydınlatma direğine çarptı. Kazada sürücü hayatını kaybetti. Olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Kaza sebebiyle bölgede yoğun trafik oluştu.

  • Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı
    02:15 Akyazı'da annesinden para isteyen şahıs kendini ve annesini yaktı

    Sakarya'nın Akyazı ilçesinde para istediği annesinden ret cevabı alan bir şahıs, benzin dökerek kendisini ve annesini ateşe verdi. Olay sonucunda şahıs tutuklandı ve cezaevine gönderildi. Şahsın adliyeye sevk edilirken gazeteciye yönelik tepkisi de dikkat çekti.


Advertisement