Fenerbahçeli Yönetici Hasan Çetinkaya, 4 Futbolcu İçin Yurt Dışına Çıktı - Son Dakika
Spor

Fenerbahçeli Yönetici Hasan Çetinkaya, 4 Futbolcu İçin Yurt Dışına Çıktı

Fenerbahçeli Yönetici Hasan Çetinkaya, 4 Futbolcu İçin Yurt Dışına Çıktı

Fenerbahçe İdari Menajeri Hasan Çetinkaya, Mbwana Samatta, Theo Bongonda, Ridgeciano Haps ve Thomas Bruns isimleri için yurt dışına çıkarma yaptı.

13.04.2017 11:00  Güncelleme: 13:45
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Gelecek sezonun transfer çalışmalarını tam gaz sürdüren Fenerbahçe'de Hasan Çetinkaya, referandum arasında futbolcu izlemek için yurt dışına çıktı... Sarı-lacivertli ekibin genel menajeri Perşembe günü Vigo'da oynanacak Celta- Genk maçını izleyecek olan Çetinkaya, ardından Hollanda'ya geçecek ve Cuma günü Heracles ile AZ maçlarını izleyecek.

Hasan Çetinkaya'nın UEFA Avrupa Ligi maçında Celta'nın sol açığı Theo Bongonda ile Genk'ten Mbwana Samatta'yı izleyeceği bildirildi. Çetinkaya'nın Hollanda Ligi maçında ise Hercales'ten Thomas Bruns ve AZ'nin sol beki Ridgeciano Haps'i izleyeceği gelen bilgiler arasında.

SOL AÇIK THEO BONGONDA

Lier altyapısında yetişen Theo Bongonda, 2015 yılında Celta Vigo'ya transfer oldu. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunan ve transfermarkt değeri 3 milyon Euro olarak gösterilen sol açık oyuncusu bu sezon 35 maçta forma giydi. 2 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi.

GOLCÜ BMWANA SAMATTA

African Lyon takımının altyapısında yetişen Mbwana Samatta, Simba ve Mazembe takımlarından sonra 2016 yılında Genk'e transfer oldu. Genk ile 2020 yılına kadar sözleşmesi bulunan Tanzanyalı golcü, bu sezon 49 maçta 19 gol atıp, 5 asist gerçekleştirdi.

THOMAS BRUNS 10 NUMARA

10 numara bölgesinde forma giyen 25 yaşındaki Hollandalı oyuncu, Twente altyapısında yetişti. 2011 yılında Heracles takımına transfer oldu. Bu sezon 31 maçta 3 gol atıp, 4 asist gerçekleştirdi.

SOL BEKE RIDGECIANO HAPS

Sol bekte forma giyen 23 yaşındaki Hollandalı oyuncu AZ Alkmaar altyapısında yetişti. piyasa değeri 5 milyon Euro gösteriliyor. Takımıyla 2019 yılına kadar sözleşmesi bulunuyor. Bu sezon takımıyla 42 maça çıktı. 1 gol attı ve 4 asist gerçekleştirdi.

(Fotospor)

Kaynak: Sporvadisi.com

Son Dakika Spor Fenerbahçeli Yönetici Hasan Çetinkaya, 4 Futbolcu İçin Yurt Dışına Çıktı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement