Hasan Fehmi Kinay'dan Seyitömer İşçilerine 'Sendikalaşma' Çağrısı - Son Dakika
Yerel

Hasan Fehmi Kinay'dan Seyitömer İşçilerine 'Sendikalaşma' Çağrısı

Hasan Fehmi Kinay\'dan Seyitömer İşçilerine \'Sendikalaşma\' Çağrısı

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Seyitömer’de yaşanan olaylarla ilgili sorulan sorulara yanıt verdi ve konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

10.06.2014 22:28
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

TBMM KİT Komisyonu Başkanı ve AK Parti Kütahya Milletvekili Hasan Fehmi Kinay, Seyitömer'de yaşanan olaylarla ilgili sorulan sorulara yanıt verdi ve konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

İşçilere sendikalaşma çağrısında da bulunan Kinay, "İlimizde yaşanan SLİ özelleştirmesi sürecinin tamamında işçi kardeşlerimizin yanında oldum, destek verdim. Tarafıma gelen taleplerin tamamına yardımcı olmaya çalıştım. Bu süreç içinde yapıcı olmaya gayret gösterdik. İşçi ve işveren ilişkilerini desteklemek için elimizden geleni yaptık. Bu noktada sendikaların vermesi gereken mücadeleyi biz verdik. ve bundan hiç çekinmedik, sorumluluktan kaçmadık.Bölgemizdeki sanrtal Kütahya için ekonomik olarak önemli bir değerdir. Lakin iş hayatında ekonomik ve sosyal nedenlerle bir takım kararlar alınmaktadır. İşçi kardeşlerimiz ise karşılaştıkları sorunları birebir siyasi ilişkilerle çözmeye çalışmaktadırlar. Bu ilişkiler sendikalar tarafından yürütülmelidir. Gelinen noktada işçi kardeşlerimizin mevcut sendikalara üye olmaları ve haklarını sendikalar aracılığıyla aramalarında fayda görüyorum. Bu tür bir davranış işçi kardeşlerimizin daha da güçlenmesini sağlayacaktır. Böylece sendikalar aracılığıyla yaşanan sorunlar karşısında bir bütüncül yaklaşım ortaya konmuş olacaktır. Bizim de sendikalar aracılığıyla işçi kardeşlerimize yardımcı olmamız kolaylaşacaktır.Bu anlamda bütün işçi kardeşlerimizin ilgili iş kollarındaki sendikalara üye olmalarını tavsiye ederim" ifadelerini kullandı. (EFE) - KÜTAHYA

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasan Fehmi Kinay'dan Seyitömer İşçilerine 'Sendikalaşma' Çağrısı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement