Hasan Ferit Gedik Davası Sonrası Kimlik Sorgulama Gerginliği: 4 Gözaltı - Son Dakika
Güncel

Hasan Ferit Gedik Davası Sonrası Kimlik Sorgulama Gerginliği: 4 Gözaltı

Maltepe Gülsuyu'nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın 21. duruşması sonrasında Gedik'in annesi Nuray Meray, Anadolu Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu.

05.10.2015 15:48
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Maltepe  Gülsuyu'nda 2013 yılı Eylül ayında Hasan Ferit Gedik'in hayatını kaybettiği ve çok sayıda kişinin de yaralandığı olaylara ilişkin davanın 21. duruşması sonrasında Gedik'in annesi Nuray Meray, Anadolu Adliyesi önünde açıklamalarda bulundu.

Anne Meray, açıklamasında davanın başladığında 22 sanığın bulunduğu, tahliyeler nedeniyle sanıkların 8 kişi kaldığını dile getirdi. Her duruşmada tahliyeler olduğunu belirten Meray, "Hiç şaşırmadım çünkü biliyoruz adaletin olmadığını. Bugün sanıklardan Şahin Eren bana küfür etti. Tutanaklara da geçti. Sanırım ayrı bir mahkememiz de olacak. Fazla bir şey diyemeyeceğim. Mahkeme esnasında dışarı çocuklarımızı gözaltına almışlar. Gözaltılar serbest bırakılsın dileğiyle. Hasan Ferit için adalet diyorum" dedi.

Açıklamanın ardından polis ekipleri tarafından aileye destek vermek için gelen grubun bulunduğu kafede kimlik sorgulaması yapıldı. Sorgulamada kimliklerini vermeyen 1'i kadın 4 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan, grubun bulunduğu kafenin sahibine ait olduğu öğrenilen ve trafikten men olduğu belirlenen otomobil ise polis tarafından çekici ile götürüldü. - İstanbul

Kaynak: DHA

Son Dakika Güncel Hasan Ferit Gedik Davası Sonrası Kimlik Sorgulama Gerginliği: 4 Gözaltı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement