Hasan Turan'a Huzurevin'den Duygulandıran Hediye - Son Dakika
Güncel

Hasan Turan'a Huzurevin'den Duygulandıran Hediye

Hasan Turan\'a Huzurevin\'den Duygulandıran Hediye

AK Parti’den İstanbul Milletvekili seçilen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, seçim sonrası seçim çalışmalarına başladığı yer olan "Maltepe Huzurevi’ni” ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı.

03.11.2015 12:26
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti'den İstanbul Milletvekili seçilen Giresun Federasyonu Başkanı Hasan Turan, seçim sonrası seçim çalışmalarına başladığı yer olan "Maltepe Huzurevi'ni" ziyaret ederek huzurevi sakinlerinin hayır duasını aldı.

Onların hayır duaları ile iktidarın bir parçası olduk diyen Turan, "Seçim çalışmalarım sırasında ziyaret ederek ellerini öptüğüm, hayır dualarını alarak ruhen donandığım Maltepe Huzurevinde ki büyüklerime, seçimlerden sonra da sık sık kendilerini ziyaret edeceğime dair söz vermiştim. Allah'ın rızasına en uygun olacağı inancımla ilk ziyaretimi annelerimizin, babalarımızın yerine koyarak onlara yaptık. Ellerini öptük. Hayırlı hizmetlerde bulunmamız, hakkın yanında, batılın karşısında durma basiretimizin daima güçlenerek sürmesi için bir kez daha hayır dualarını aldık. Kendilerine sağlık, sıhhat ve huzur diliyorum. Rabbim her daim duaları alanlardan eylesin. Bu güne kadar bir çok plaket, ödül ve hediye almıştım ancak huzurevi sakini bir ablamdan aldığım el emeği göz nuru hediye en anlamlısı oldu" dedi. - İSTANBUL

Kaynak: İHA

Son Dakika Güncel Hasan Turan'a Huzurevin'den Duygulandıran Hediye - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement