Survivor Hasan Yalnızoğlu, spor salonu açtı - Son Dakika
Spor

Survivor Hasan Yalnızoğlu, spor salonu açtı

Survivor Hasan Yalnızoğlu, spor salonu açtı

Salt Of The Dance'ın kurucularından ve sporcu kişiliğiyle bilinen hayranlarının gönüllerde taht kuran başarılı oyuncu Hasan Yalnızoğlu, ismini markalaştırdı.

03.08.2016 09:57  Güncelleme: 10:12
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

SPOR SALONUNA KENDİ İSMİNİ VERDİ

Avrupa yakasında açtığı Hasan Yalnızoğlu Spor Kulübü'nün ikincisini, çocukluğunun ve gençliğinin geçtiği yer olan Pendik'te açıyor.

Hasan Yalnızoğlu Spor Salonu'nda sadece zayıflamak değil aynı zamanda kişinin estetik duruşu, vücudunu formda tutmak ve mankenlikle ilgili kapsamlı eğitimler verilmekte. Oyunculuk hayatına devam eden başarılı oyuncu Hasan Yalnızoğlu; "Sağlıklı yaşamak istiyorsak spor yapmayı hiçbir zaman hayatımızdan çıkarmayalım." dedi.

SURVİVOR HASAN YALNIZOĞLU KİMDİR?

Survivor Hasan Yalnızoğlu, 1974'te İstanbul'da doğdu. Dansçı, oyuncu ve profesyonel güreşçi olan Survivor Hasan, sporcu kimliğiyle birçok başarıya uzandı.
İlkokulu Üsküdar'da tamamlayan Survivor Hasan Yalnızoğlu, 6 yaşında jimnastikle başlayıp aynı zamanda çok sevdiği futbolla da ilgilendi. Sonraki yıllarda yüzme sporunda başarılar kazandı. Ailesinin semt değişikliği yapması ve tesis yetersizliği sebebi ile çok sevdiği jimnastik ve yüzme sporundan uzak kaldı. Orta öğrenimini Pendik'te tamamladı.

En yakın spor salonu Kung Fu branşında olduğu için çalışmalara burada devam etti.

Marmara Üniversitesi Beden Eğitimi ve Spor Yüksek Okulu ve Marmara Üniversitesi Yöneticilik mezunu Survivor Hasan, daha sonradan dans ve oyunculuk alanında da önemli başarılar elde etti. Sultans of the Dance ve Anadolu Ateşi dans gruplarında baş dansçı olarak görev alan Survivor Hasan, 2007 yılında kendi gibi dansçı olan Tatiana Ruichiana ile evlendi.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Spor Survivor Hasan Yalnızoğlu, spor salonu açtı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement