Hasankadı'da AK Parti Milletvekili Adaylarına Yoğun İlgi - Son Dakika
Yerel

Hasankadı'da AK Parti Milletvekili Adaylarına Yoğun İlgi

Hasankadı\'da AK Parti Milletvekili Adaylarına Yoğun İlgi

AK Parti Hasankadı Belde Teşkilatının düzenlediği halkın yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılış törenine AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç, Mustafa Yelkenci, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, İl Başkanı Hüseyin Manav Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş Teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

16.05.2015 19:13
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

AK Parti Hasankadı Belde Teşkilatının düzenlediği halkın yoğun ilgi gösterdiği seçim bürosu açılış törenine AK Parti Bartın Milletvekili Adayları Yılmaz Tunç, Mustafa Yelkenci, Hasankadı Belediye Başkanı Zeki Erdoğan, İl Başkanı Hüseyin Manav Hasankadı Belde Başkanı Raif Çeliktaş Teşkilat mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

"2023'ÜN LİDER ÜLKESİNİN KARARINI BİRLİKTE VERECEĞİZ"

AK Parti Bartın Milletvekili ve adayı Yılmaz Tunç: "Bugün burada açılışını yapacağımız şeçim irtibat bürolarımızın 7 Haziran'a giden yolda önemli çalışmalar yapacağına inanıyorum. Hayırlı uğurlu olmasını diliyorum. 7 Haziran'da Bartın'da yeni bir dönem başlayacak. 7 Haziran'da Türkiye önemli bir seçim yapacak. 13 yıl önceki Türkiye'ye gerimi dönelim, yoksa 13 yılda elde ettiğimiz ilerlemeyi 2023'ün lider ülkesinin kararını mı alalım. Hep birlikte bunu kararını vereceğiz. Her seçimde olduğu gibi halkımızın hizmete oy vereceğini biliyoruz" diye konuştu

"ONLAR İKRAMİYEYİ BOŞVER, MAAŞIN ASLINI BİLE ÖDEYEMEZMELER"

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun bir geçmişine bakmak lazım diyen Milletvekili Tunç, o gitsin SSK emeklilerinden önce özür dilesin. Vatandaşların primlerini genel müdürlüğünde çarçur eden Kılıçdaroğlu'ydu. SSK, 1992'den önce zarar etmiyordu. O genel müdür olduktan sonra 1998'de zarar 1 milyar TL'yi açtı. 1999'da genel müdürlükten istifade etti. DSP'ye milletvekili olmak için müracaat etti. DSP 'Sen SSK'yı batırdın' diyerek kabul etmedi. Kapıdan kovdu" ifadelerinde bulunarak. O ikramiyeyi boşver maaşın aslını bile ödeyemez" dedi.

Tunç, "Muhalefet kesenin ağzını açtı. Biri 5000 veriyor, biri 2500 veriyor diğeri ikramiye, her şeyi vaat ediyorlar. Bekara karı boşamak kolay. Bir zamanlar Cem Uzan diye biri vardı, parti kurmuştu ne vaatler vermişti bu millete, ama milletin parasını dolandırdı ne partisi kaldı ne kendisi, kaçıp gitti. CHP Genel Başbakanı Kemal Kılıçdaroğlu, 2 maaş ikramiye vaat ediyor. Noterden taahhütnamesi bile var. Vermedi diyelim. Biz bu taahhütnameyle yerine getirilmediğinde hiçbir şey yapamayız. Kılıçdaroğlu'nun maaşına haciz bile koyamayız. Milleti kandırmanın anlamı yok. Biz emekli maaşını 4 kat arttırdık. artırmaya devam edeceğiz".dedi.

"HASTANEDEKİ CENAZEMİZ BİLE SENET İMZALATILARAK VERİLDİ"

Milletvekili Tunç, Biz iktidarı MHP'den devraldık. MHP iktidarında bu ülkede SSK hastanesine gittiğiniz zaman muayene olmak ayrı bir dertti, ilacını almak ayrı bir dertti. Onların döneminde ambulansın mazot parasını vatandaştan isterlerdi. Hastanedeki cenazemizin parasını ödemeden, senet imzalatmadan vermezlerdi. Şimdi dileyen herkes her istediği hastanede tedavi olabiliyor. Eskiden bu köylerden diyaliz hastaları Zonguldak'a veya Ankara'ya haftada 3 sefer gider gelirdi. Sağlam bir insanı gönderseniz hasta olurdu. AK Parti geldi, insana değer verdi. İşte AK Parti farkı budur. AK Parti hastane ve sağlık merkezine gelemeyen yaşlı hastamızın ayağına doktor gönderen partidir. AK Parti bıçak parasını sona erdirdi. Suyu olmayan, yolu olmayan köyümüz kalmasın diye çalıştık" dedi.

"YATIRIMLARIN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ"

Tunç, "milletimiz yapılan yatırımları çok iyi biliyor. Bildiği için zaten 2002'den buyana kurulan 9 sandıkta da milletimiz tercihini AK Parti'den yana kullandı. Başarılı olduğumuz için yanımızda oldu. Şimdi yeni dönemde Mustafa Yelkenci ile birlikte yatırımların takipçisi olacağız. Mustafa Yelkenci 2002 seçimlerinde Doğruyol Partisi'nin Milletvekili Adayıydı. O dönemde partisi barajı aşamadığı için seçilememişti. Mustafa Yelkenci kişiliğiyle ve hayırseverliğiyle Bartın'da tanınan bir isim. Şimdi Mustafa Yelkenci ile 2 milletvekilliğini alarak Bartın'da daha çok yatırımları kazandıracağız inşallah. Gecemizi gündüzümüze katarak çalışacağız. Bugüne kadar da aynı çalışmalarımızı sürdürdük. Bu seçim döneminde çalışmalarımıza önemli katkısı olacağını düşündüğümüz bu seçim bürolarımızında tekrar hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

YELKENCİ: HİZMET ETMEK İSTİYORUM

Seçim bürosu açılışı öncesinde 200 yıllık çınar ağacının önünde konuşma yapan Milletvekili Adayı Mustafa Yelkenci, Beldeye Ak Parti döneminde önemli yaptırımlar yaptıklarını söyledi. Yelkenci, "Ak Parti döneminde ülkemize olduğu gibi şirin beldemize önemli kazanımlar sağlandı. Belediyemizin yaptığı çalışmaları takdirle izliyoruz. Köylerimize mahallelerimizin sorunlarını çözmek için her şeyi yapıyoruz. Artık seçimlere az bir süre kaldı. Söz hakkı sizde ben Bartın halkına canı gönülden inanıyorum. Doğup büyüdüğüm memleketime hizmet etmek istiyorum. Bunu hep birlikte başaracağız"dedi. - BARTIN

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasankadı'da AK Parti Milletvekili Adaylarına Yoğun İlgi - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement