Hasbeyler Köyü'ne Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor - Son Dakika
Yerel

Hasbeyler Köyü'ne Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Hasbeyler Köyü\'ne Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor

Zonguldak’ın Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler Köyü’nün bazı mahallelerine yolların aşırı derecede bozulması nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

28.08.2016 21:35
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Zonguldak'ın Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler Köyü'nün bazı mahallelerine yolların aşırı derecede bozulması nedeniyle ulaşım güçlükle sağlanıyor.

Kdz. Ereğli ilçesine bağlı Hasbeyler Köyü'nün özellikle Bıdaklar Mahallesi'ne giden yolun aşırı derece bozuk olması araç sürücüleri ve köyde yaşayan vatandaşların tepkisine neden oluyor. Hasbeyler Köyü sakinleri Bıdaklar Mahallesi'ne giden yaklaşık 2-3 kilometrelik yolun asfaltının 2001 yılında yapıldığını ve o günden bu yana hiç bakımı yapılmadığını ifade etti. Köy sakinleri "15 yıl önce 2-3 kilometrelik yolumuz asfalt yapıldı. Ancak zaman içerisinde yolumuz bozuldu. Özellikle yağmur giderlerinin yapılmayışı nedeniyle yola akan sular asfaltın bozulmasına neden oldu. Özellikle son bir senedir araçlarımızla Bıdaklar Mahallesi'ne ulaşım güçlükle sağlanıyor. Şikayetlerimiz ilettiğimizde her seferinde 'Seneye programa alınacak' deniyor. Ancak o seneler bir türlü bitmiyor. Devletimizin buraya yeniden asfalt dökme imkanı yoksa en azından bazı bölümlerde derinliği 30-40 santime varan çukurları kapatsınlar, geçicide olsa bakımını yapsınlar. Başta Zonguldak Valimiz Sayın Ali Kaban olmak üzere, Kdz. Ereğli Kaymakamı İbrahim Çay, bölge milletvekillerimiz, AK Parti il ve ilçe başkanlarımız, il genel meclisi üyelerimiz ve özel idare yetkililerinden sesimize kulak vermelerini istiyoruz. Bu kötü koşullar bizlere reva görülmemeli. Çukurlardan dolayı sürekli araçlarımızın altları vuruyor, lastiklerimiz patlıyor" dedi.

Hasbeyler Köyü sakinleri 15 yıldır hizmet alamadıkları köy hizmetleri yetkililerini köylerine davet ederek, durumu kendi gözleri ile de görmelerini istedi. - ZONGULDAK

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Hasbeyler Köyü'ne Ulaşım Güçlükle Sağlanıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?

  • Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte
    18 Mar Solana ve The Book of Meme (BOME) Piyasada Yükselişte

    Solana'nın yerel kripto para birimi SOL ve meme tabanlı kripto para birimi The Book of Meme (BOME), kripto para piyasasında ve sosyal medyada dikkat çekici performanslar sergileyerek büyük ilgi görüyor. SOL'un fiyatı son yedi gün içinde yüzde 45 artarak 200 dolar seviyesini aşarken, BOME de piyasaya sürülmesinden bu yana yüzde 82 değer kazandı. Solana'nın yarattığı hareketlilik, DeFi ekosistemine olan ilginin artmasıyla da paralellik gösteriyor.

  • Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım
    18 Mar Gökhan Zan: TİP'in açıklamasının yasal karşılığı yok, adayım

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adayı Gökhan Zan, partinin adaylığını geri çekmesiyle ilgili konuştu. Parti açıklamasının yasal ve siyasal karşılığı olmadığını belirten zan, şantaj ve tehditlere boyun eğmeyeceğini vurguladı.

  • TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş
    18 Mar TİP'in adaylığını çektiği Gökhan Zan ile ilgili bomba iddia: AK Parti'den 5 milyon dolar ve TRT'de spor yorumculuğu istemiş

    Türkiye İşçi Partisi'nin Hatay adaylığını geri çektiği Gökhan Zan "Tehdit ve şantaja maruz kaldım" ifadelerini kullanırken kamuoyu bomba bir iddiayla sarsıldı. Zan'ın bir aracı üzerinden adaylıktan çekilmemesi karşılığında AK Parti'den 5 milyon dolar talep ettiği, ikinci bir görüşmede ise TRT spor yorumculuğu talep ettiği öne sürüldü. Söz konusu iki pazarlığın kayıtlarına erişen TİP'in de Gökhan Zan ile ilgili böyle bir karar aldığı ifade ediliyor.

  • Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı
    18 Mar Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne 3 balistik füze fırlattığını açıkladı

    Güney Kore ve Japonya, Kuzey Kore'nin Japon Denizi'ne üç balistik füze fırlattığını açıkladı. Füzelerin yaklaşık 300 kilometre mesafe katederek Japon Denizi'ne düştüğü belirtildi. Denemeler, Kore Yarımadası'nda barışı ve istikrarı tehdit ettiği gerekçesiyle şiddetle kınandı. Japonya Başbakanı, füze denemelerini Birleşmiş Milletler Güvenlik Konseyi kararlarını ihlal olarak nitelendirdi.


Advertisement