Haşimi'den İlçelere Çıkarma - Son Dakika
Yerel

Haşimi'den İlçelere Çıkarma

Haşimi\'den İlçelere Çıkarma

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçelere çıkarma yaptı.

24.10.2015 12:46
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, seçim çalışmaları çerçevesinde ilçelere çıkarma yaptı. Haşimi, mazlumların haklarını savunmak ve ülkede varolan sıkıntıları aşmak için aday olduğunu ifade etti.

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, seçim çalışmalarını dur durak bilmeden sürdürüyor. Bu çerçevede, Hani, Dicle ve Ergani ilçelerini gezen Haşimi, esnaf ve vatandaşlarla bir araya geldi. Haşimi daha sonra köylere giderek, özellikle yaşlı ve çocuklara yakın ilgi gösterdi. Ziyaretlerinde konuşan Haşimi, her zaman halkın ve hakkın yanında olduğunu belirterek, "Bu yüzden zaman zaman sıkıntılar yaşadım. Bu sıkıntıların başında ise hakkımda mazlumların haklarını savunduğum için açılan davalardı. Ancak ben hiçbir zaman yılmadım ve doğru bildiğim yoldan da şaşmadım. Bundan sonra da hep mazlum ve haksızlığa uğrayanların yanında olacağım. Bölgede yıllardan bu yana çekilen acıların bizzat canlı tanığıyım. Çok şeylerle karşılaştım. Bu yaşananlar bana çok şeyi öğretti. İlçe gezilerinde vatandaşların bana gösterdiği ilgiye çok teşekkür ediyorum" dedi.

"DİYALOG İLE AKAN KAN DURABİLİR"

Haşimi, bölgede yaşanan acıların son bulması ve akan kanın durması için elinden gelen tüm gayreti göstereceğini de vurgulayarak, "Esnafları gezdiğimizde özellikle onların istediği bir şey vardı. O da akan kanın durması ve annelerin ağlamaması yönündeydi. Ben geçmişte olduğu gibi şimdide akan kanın durması için tüm riskleri göz önüne alırım. Yeter ki anneler ağlamasın. Akan kanın durması tabii ki diyalog ile mümkün olabilir. Onun şartlarının oluşması da herkesin bildiği gibi bizim inisiyatifimizde olan bir şey değildir. Esnafımızın ve vatandaşımızın akan kan konusunda gösterdiği duyarlılık beni oldukça duygulandırdı. Kardeşçe yaşamak varken, kimsenin bu insanlara acı yaşatmaya hakkı yoktur. Akan kan diyalog ile durabilir" diye konuştu. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haşimi'den İlçelere Çıkarma - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement