Haşimi, Seçim Yaklaştıkça Temposunu Arttırıyor - Son Dakika
Yerel

Haşimi, Seçim Yaklaştıkça Temposunu Arttırıyor

Haşimi, Seçim Yaklaştıkça Temposunu Arttırıyor

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, bölge insanının psikolojisini anlamayan analistlerin her şeyi söyleyebileceklerini belirterek, “Dolayısıyla gerek Kürt sorunu gerekse diğer sorunlar hakkında çözüm üretemiyorlar” dedi.

28.10.2015 12:01
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Diyarbakır bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, bölge insanının psikolojisini anlamayan analistlerin her şeyi söyleyebileceklerini belirterek, "Dolayısıyla gerek Kürt sorunu gerekse diğer sorunlar hakkında çözüm üretemiyorlar" dedi.

Diyarbakır merkez başta olmak üzere ilçe ilçe, köy köy ve mezra mezra gezerek, seçim çalışmasının sürdüren bağımsız milletvekili adayı Seyyit Haşim Haşimi, seçim yaklaştıkça temposunu arttırdı. Ergani ve Dicle'nin köy ve mezralarını ziyaret ederek, vatandaşlarla bire bir görüşen Haşimi, vatandaşların taziyelerine de katılarak, acılarını paylaştı. Haşimi, bölge insanının sorunlarını bilmeyen ve Kürt sorunu hakkında uzman olmayan analistlerin yorumlar yapmasının yanlış olduğunu belirterek, "90'lı yıllardaki kavramlar yeni yeni büyüdü. İnsanların ruh halini anlayamadılar. Yanlış politikalar 7 Haziran seçimlerine olumsuz bir şekilde yansımıştır. Şimdilerde ise bir bakıyorsunuz bölge insanlarının sorunlarını bilmeyen analistler çeşitli yorumlarda bulunuyor. Bu analistler ne kadar bölgeyi ve bölge insanını tanıyorlar. Bu gerçekten tartışılacak bir durumdur" dedi. - DİYARBAKIR

Kaynak: İHA

Son Dakika Yerel Haşimi, Seçim Yaklaştıkça Temposunu Arttırıyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement