Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği'nden Öğrencilere Yardım - Son Dakika
Güncel

Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği'nden Öğrencilere Yardım

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ : -Yardım malzemelerinin taşınması -Öğrencilere Dağıtılması Dernek Başkanı Erkan Akçil'lin açıklaması Muş'ta öğrencilere yardım Muş'ta Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği, Şehit Mehmet Çapar İlköğretim Okulu öğrencilerine, kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

01.03.2016 18:06
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

GÖRÜNTÜ DÖKÜMÜ :

-Yardım malzemelerinin taşınması

-Öğrencilere Dağıtılması

Dernek Başkanı Erkan Akçil'lin açıklaması

Muş'ta öğrencilere yardım

Muş'ta Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği, Şehit Mehmet Çapar İlköğretim Okulu öğrencilerine, kitap ve kırtasiye yardımında bulundu.

Bundan sonra da öğrencilere yönelik kampanyalarının devam edeceğini bildiren Dernek Başkanı Erkan Akçil, okulların yakıldığı, öğrencilerin mağdur edildiği bir dönemde öğrencileri sevindirmeye çalıştıklarını söyledi.

Akçil, korucu camiası olarak ülkenin bölünmesine asla fırsat vermeyeceklerini kaydederek, "Bizde Kürt'üz. Devletimiz bize her zaman şefkatli davranıyor. Her zaman devletimizle beraber olacağız. Bu vatan ve bayrağımız için mücadele edeceğiz. Bayrağımızı indirmeye çalışanlara hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz" dedi.

Programa, İlçe Milli Eğitim Müdürü Necdet Bozyel, İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Yüzbaşı Ahmet Aksu, Karakol Komutanı Jandarma Başçavuş Hakan Çil, Jandarma Üstçavuş Turan Bakırtaş ile Uzman Jandarma İsmail Bilgiç katıldı.

Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği\'nden Öğrencilere Yardım
Kaynak: AA

Son Dakika Güncel Hasköy Korucu ve Şehit Yakınları Yardımlaşma Derneği'nden Öğrencilere Yardım - Son Dakika


Advertisement