Hasretle Beklenen Adalı Barajı Hayata Geçiriliyor - Son Dakika
Güncel

Hasretle Beklenen Adalı Barajı Hayata Geçiriliyor

Bigadiç/İlyaslar Mahallesi mevkiine 2015 yılı bütçesinde oluru çıkan 2015A010260 Proje Nolu Bigadiç Adalı Barajının projesi 143.744 TL.'ye ihale ediliyor.

19.01.2015 15:37
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Bigadiç Barajına Kavuşuyor

Adalı Barajının 2015 yılı yatırım programına alındığını, proje bedelinin ihale tutarının belirlendiğini ve çok yakın bir zamanda ihalenin gerçekleştirilerek temellerinin atılacağını belirten Bigadiç Belediye Başkanı İsmail Avcu; ''Bigadiç'in hayvancılıkta olduğu gibi tarımda önemli bir yeri var. Yapılacak barajımız İlyaslar, Adalı, Çamköy, Yolbaşı, Bekirler, Çeribaşı, Emirler, Kayırlar mahallerimize ve çevreye hayat verecek, çevreyi yeşillendirecek. Tarımda daha da ileriye gideceğiz. 50.000 hektar tarım alanımız sulancak. Çiftçilerimizin gelirlerinde önemli artışlar olacak. Söz verdiğimiz gibi açıkladığımız projeleri tek tek yerine getiriyoruz. Bizim işimiz hizmet. Bigadiç'imize hayırlı olsun. En kısa zamanda halkımızın hizmetine sunulmasını temenni ediyor, emeği geçen Başbakanımız Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu'na Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanım Ahmet Edip Uğur ve Orman ve Su İşleri Bakanım Veysel Eroğlu'na sonsuz şükranlarımı sunuyorum" dedi.

BAKAN EROĞLU ve BAŞKAN UĞUR; ''ADALI BARAJI YAPILACAK'' DEMİŞTİ

30 Mart yerel seçimlerinde Bigadiç'te temaslarda bulunan Orman ve Su İşleri Bakanı Veysel Eroğlu, hükümet parkı önünde AK Parti seçim aracında halka hitabında; ''Buraya gelirken elim boş gelmedim. Allah nasip ederse Bigadiç'te Adalı Barajının temelini atacağız. Adalı Barajı yapılacak. Gururla söylüyorum, 10 milyar 300 milyon TL yatırım yapmışız. Sizlere hizmet bizim için ibadettir. Sizin için gece gündüz çalışıyoruz, çalışmaya da devam edeceğiz" demişti. Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur da; ''Balıkesir'de BASKİ'yi kuracaklarını ve Bigadiç'e Adalı Barajı'nı en kısa zamanda yapacaklarını'' söylemişti.

Kaynak: Bültenler

Son Dakika Güncel Hasretle Beklenen Adalı Barajı Hayata Geçiriliyor - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement