Hassa'da Tekvando Kursu Açılışı - Son Dakika
Yerel

Hassa'da Tekvando Kursu Açılışı

Hassa Kaymakamlığı, Hassa Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Hassa ilçesinde 3 mahallede tekvando kursu açıldı.

31.07.2015 14:30
Twitter'da Paylaş Facebook'da Paylaş WhatsApp'da Paylaş

Hassa Kaymakamlığı, Hassa Belediyesi, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğinde Hassa ilçesinde 3 mahallede tekvando kursu açıldı.

Kaymakam Mustafa Pala, açılış konuşmasında, uzun vadeli açılan kurslarda ilk etapta 300 öğrenciye tekvando eğitimi verileceğini söyledi.

Çocuklarda beden eğitimi derslerinin dışında farklı yeteneklerini de ortaya çıkarmayı amaçladıklarını ifade eden Pala, şöyle devam etti:

"Amacımız çocuklarımızı spor branşlarına yönlendirmek ve onları belli bir spor dalında uzmanlaştırmaktır. Minik öğrencilerimiz güçlü enerjilerini başarılarla taçlandırmaktır. Hassa'dan nice şampiyonlar çıkarmaktır. İşte bu nedenle ilgili kurumlarımızla öğrencilerimizin yanındayız. İnanıyoruz ki yakın gelecekte ilçemiz spor alanında da anılacaktır. Başarı hanesine şampiyonlar yazdıracaktır."

Açılışa, Hassa Belediye Başkanı Abdurrahman Demirel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Erhan Balcı ve Hatay Tekvando il temsilcisi Mehmet Erişik katıldı.

Kaynak: AA

Son Dakika Yerel Hassa'da Tekvando Kursu Açılışı - Son Dakika

Sizin düşünceleriniz neler ?


Advertisement